≫ 

Turski milijarder u javnosti sa Eminom: Čvrsto se drže za ruke, a tek da vidite na koje mesto su izašli! (FOTO)

Sadetin ima 54, a Emina 36 godina

  • 20
Emina Jahović pre svega nekoliko dana rekla je kako su Sadetin i ona tek u procesu upoznavanja, Foto: ATA Images

Emina Jahović pre tačno 7 dana u emisiji Amidži šou rekla je kako se sa turskim biznismenom Sadetinom Saranom tek upoznaje, a turski mediji neočekivano brzo demantovali su pevačicu!

Naime, par je prvo uhvaćen na aerodromu na kojem je Sadetin čekao Eminu, ali se tom prilikom nisu ni držali za ruke, ni ljubili, pa je priča o upoznavanju i dalje mogla da prođe.

Međutim, nakon ove fotografije nastale pre dve noći u Istanbulu, više nema ni govora o tome da Emina i Sadetin nisu zajedno.

Njih dvoje uhvaćeni su prilikom izlaska u bioskop u šoping centru "İstinye Park", gde su gledali film o slavnom Frediju Merkuriju "Bohemian Rhapsody".

Emina i Sadetin čvrsto su se držali za ruke, a kako pišu turski mediji nakon odgledanog filma otišli su u "Masa" restoran koji se takođe nalazi u pomenutom centru.

Evo i fotografije:

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Vip Turkey Dergisi (@vipturkeydergisi) on

Podsetimo, Sadetin ima 54, a Emina 36 godina.

VIDEO: Ovako vežba Eminin milioner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saška

    13. novembar 2018 | 11:12

    Što se vi potresate zbog razlike u godinama? Čovek odličnooo izgleda, lovaran, zreo, zna šta hoće u životu... Ona s nekom karijerom, lepa, finansijski obezbeđena, ostvarena kao majka... Pa, ljudi, šta je tu ružno? Na kraju krajeva i njen bivši ima drugu. Možete samo da ljubomorišete i patetišete ili da im poželite svako dobro, ja biram ovo drugo. Manite se negativnosti, danas je lep dan.

  • Mare

    13. novembar 2018 | 11:56

    Bas cudno kako je srecna i nasmejana u zagrljaju bogatasa... Kako je sreca nece sa nekim radnikom na gradjevini ... Bas cudno .. ?

  • Ja

    13. novembar 2018 | 11:45

    Ona nista maladje neizgleda od njega

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA