Posle 4 godine ne prestaje medijski rat! Karleuša surovo odgovorila Šešelju: Ti si matori nesrećnik! (VIDEO)

  • 22

Jelena Karleuša surovo je odgovorila Vojislavu Šešelju, nakon njegove izjave da Jelena ima "ogromnu telesinu, a suviše mali mozak".

- Jaoooo, šta je Šešelj rekao?! On je moj najveći fan! Da li i ta matora budala ima Instagram da ga blokiram?! - upitala je Jelena, aludirajući na pitanje pre toga vezano za ljude koje blokira na Instgaramu.

- On je rijaliti star sa - relevantnost i bitnost minus beskonačno! Sad više nije fora ni odgovoriti mu, nesrećnik matori! - rekla je.

Jelena Karleuša, Foto: Nikola Tomić

Podsetimo, najnoviji sukob između Jelene i Šešelja počeo je Jeleninim tvitom da svaki čovek na Balkanu treba da osudi Šešelja zbog njegovog konstantnog sejanja mržnje između Srba i muslimana, kao i da sve njegovo obrazovanje ne vredi ništa.

Karleuša je, naime, na svom Tviter profilu objavila snimak čoveka koji stoji ispred platoa u Novom Pazaru posvećenog Hatidži Mehmedović, predsednici Udruženja "Majke Srebrenice", a koji u svom govoru kritikuje Šešelja.

- Kada ti je Zvonkova majka rekla: "Slušaj me ti, četnički vojvodo, moj Zvonko se druži ceo život sa muslimanima, ako se mom Zvonku sutra nešto desi, je*aću ti majku četničku, ovom rukama ću ti iščupati oči", ti si se nasmejao! Ali ovo nije smešno, nije za smejanje ni majkama Srpkinjama iz Bratunca, prestani da bacaš seme mržnje! Niko nije uspeo da baci seme mržnje između Srba i muslimana! Sram te bilo! Pi*am ti se na sve tvoje diplome i doktorate! - rekao je taj čovek.

Vojislav Šešelj, Foto: Marko Jovanović

Ovaj snimak Karleuša je podelila na Tviteru, uz poruku: "Da je svaki čovek na Balkanu kao ovaj čovek!".

Šešelj joj je na to odgovorio sledeće:

- Da li znate zašto su izumrli dinosaurusi? Imali su ogromnu telesinu, kao Karleuša, a suviše mali mozak! Taj tako mali mozak nije mogao dugoročno da upravlja celom telesinom. Kažu da je ona pevačica, a ja to ne znam, je l’ propevala Karleuša? Ja samo znam da se ona razgolićuje, nisam je nikad čuo da peva stvarno. Ako je propevala, nek mi neko pošalje neku njenu pesmu!

Nakon te njegove izjave, Jelena mu je uputila žestoku poruku, koju možete pogledati u našem videu na vrhu teksta.

Podsetimo, 2016. godine Šešelj je za Karleušu rekao da je loš čovek, na šta mu ona nije ostala dužna pa je rekla da je "pi*ketina koja napada žene" i da se "pripazi da se ne oklizne na koru od banane".

Medijski rat Jelene i Vojislava traje 4 godine, Foto: Marko Jovanović

Na ovo, Šešelj je odgovorio uvredama.

- Karleuša je ovom izjavom potvrdila sve ono što sam rekao za nju! Je l' to neka dama? Naravno da nije. Je l' se tako ponaša jedna majka i supruga? Ne ponaša se sigurno! Je l' zna da peva? Ne zna uopšte. Ona je običan fukoš i ološ! Nema glas, nema mozga, nema ništa kvalitetno. Dvadeset godina peva i ništa nije naučila. Ja znam samo onu njenu pesmu kad nakači avetinjske rogove na sebe i peva o nesanici. "Insomnija", kako se već zove. Pošto ne zna da peva, ta pesma ništa ne predstavlja. Onda se maskirala u neku nečistu silu, Doduše, to i odgovara njenom karakteru - rekao je tada Šešelj, a onda je spomenuo i njenog oca Dragana Karleušu.

- Te njene pretnje da pazim da se ne okliznem na koru od banane su smešne. Pa ja se nisam plašio ni njenog oca Dragana Karleuše kad je bio na vrhuncu moći, već sam raskrinkao njegove kriminalne afere. Krao je arheološke nalaze, pa to preprodavao po Evropi - poručio je Voja.

Šešelj je Karleušu isprovocirao i spominjanjem njenog oca, Foto: Tanjug/Filip Krajincanic

Jelena mu na ovo nije ostala dužna.

- Ološu, moj otac, da nije pošteni policajac, bio bi u zatvoru, ne bi živeo na splavu i vozio auto star 18 godina! Ne bih mu ja davala novac da plati struju! Ali zato si ti, ološu, bio u zatvoru pola svog mizernog života! Zato što si najveće srpsko zlo, koje je naš narod guralo u ratove i mržnju! Zbog tvog likovanja i radovanja zbog ubistva Zorana Đinđića, nadam se da će i tebe neki Zveki zveknuti! Ali ne snajperom, već polako, da patiš kao oni kojima si naudio! - rekla je Jelena aludirajući na Zvezdana Jovanovića, koji je osuđen za ubistvo premijera Đinđića.

Podsetimo, zbog Šešeljeve izjave iz 2014. godine, Karleuša ga je surovo prozvala.

Evo poruke iz 2014. godine:

Jelenin tvit od pre 4 godine, Printskrin: Twitter/karleusastar

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kolle

    14. novembar 2018 | 15:57

    Podrška Šešelju.

  • Pametnija si

    14. novembar 2018 | 16:10

    Kad cutis.pssssst.

  • Wien

    14. novembar 2018 | 16:15

    Vrh Jecine inteligencije...😂😂😂..."da li ima instagram da ga blokiram"...😂😂😂...visoko inteligentan komentar....Seki u pravu 100%...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA