"Sloba često dolazi ovde!" Komšinice otkrile istinu o pevačevim posetama, pa spomenule i ko još dolazi u Kijin stan!

- Sloba je obilazi često, a i Ana Korać joj je dolazila pre ulaska u rijaliti - rekla je jedna komšinica

  • 36
Poslednja fotografija na kojoj se Kija i Sloba ljube, a koju smo snimili pred njegov ulazak u karantin Zadruge, Foto: A. Nalbantjan

Kristina Kija Kockar nedavno je kupila stan u novoj zgradi na Karaburmi, po ceni od 100.000 evra!

Kako je i priznala bivši muž Sloba Radanović među prvima je došao u Kijin novi stan, u kojem je jednom prilikom spojeno proveo pet dana. Reč je o periodu kada mu je Kija saopštila da ima tumor dojke, koji su joj lekari uspešno operisali 5. novembra.

Međutim, iako je poznato da Sloba posećuje Kiju, njene komšije otkrivaju da su te posete učestalije nego što je poznato.

- Drago mi je što je Kija došla u moj kraj. Kad sam čula da ona kupuje stan u mojoj zgradi baš sam se obradovala. Dobra je komšinica, ne pravi nikakvu buku i ne pušta muziku. Sloba je obilazi često, a i Ana Korać joj je dolazila pre ulaska u rijaliti. Znam da je imala operaciju. Pred tu intervenciju često joj je majka bila tu. Sigurno da je ohrabri i pruži joj podršku, mislim da je i spavala u njenom stanu. Ja sam Kiju podržavala i dok je u "Zadruzi" bila, vidi se da je jedna fina devojka. Uvek se kulturno javi i popriča kad se sretnemo - rekla je Kijina komšinica.

Kija, Foto: ATA Images

Druga gospođa kaže da je taj kraj postao popularan među poznatim ličnostima.

- Nisam znala da je Kristina ovde, ali ništa me ne čudi više. Ovaj naš kraj je popularan među poznatima, pa se sve više nastanjuju malo dalje od centra. Odmah tu iza žive pevačica Buba Miranović kao i doktor Filgud. Ove novije zgrade još nisu nastanjene, tek je nekolicina stanova prodato. Lepo što je i ona došla kod nas - rekla je druga komšinica.

Ipak, pored onih koji su zadovoljni time što im je Kija komšinica, ima i onih koj nisu.

Sloba još uvek nije kupio stan, Foto: ATA Images

- Ne znam da li je tu, a i da jeste svejedno mi je. Nemam nameru da pročitam njenu knjigu, a ni taj rijaliti kojeg je bila deo nisam gledala. Meni ona nije poznata ličnost, a ni mojoj deci neće biti. Učim ih nekim drugim vrednostima - kratko je poručila komšinica koja je za ruku vodila dečaka i devojčicu.

VIDEO: Da li je Lunu ostavio zbog nacionalnosti i oseća li se krivim zbog Kijine bolesti? Velika ispovest Slobe Radanovića

(Telegraf.r)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sssdfg

    15. novembar 2018 | 19:05

    A Filip,Andrija,Stefan kada dolaze? Za Andriju ne verujem ima on ribetina da bira a Kija samo za jednokratnu upotrebu mu je sluzila. Dok ovi dvoje....

  • @@@ Odgovor

    15. novembar 2018 | 18:27

    Oni se nisu rastali.To je bila samo gluma zarad pobede i popularnosti.Pokazali su nam da odlično glume i režiraju, a šta je sledeći korak to ćemo čitati u Telegrasfu pošto emisije u kojima gostuju ne gledamo jednostavno prebacimo na drugi kanal toliko nas iritiraju.

  • Boba

    15. novembar 2018 | 17:02

    PRATIO SAM ZADRUGU I SLOBA MI JE OD POCETKA BIO FAVORIT JER VOLIM MUZIKU I PEVACE KOJI SU NADARENI A SLOBA IMA GLAS BOGOM DAT.VIDEO SAM VELIKU HEMIJU IZMEDJU NJEGA I LUNE I ZNAO DA CE BITI ZAJEDNO,POGOTOVO KADA JE KIJA USLA I POZDRAVILA SE SA NJIM POLJUPCEM U OBRAZ,OSETILO SE U VAZDUHU DA IZMEDJU NJIH NEMA EMOCIJA.SVE STO SE POSLE DESAVALO SADA MI DELUJE KAO DOGOVOR DVOJE SUPRUZNIKA DA IMAJU OTVOREN BRAK POSTO SU SHVATILI DA SU EMOCIJE ISCEZLE.ZAO MI LUNE,DEVOJKA SE BAS ZALJUBILA I PREZIVELA GOLGOTU,VREDJANJA NAJGORE VRSTE.I SADA,POSLE RAZVODA SLOBA POSECUJE BIVSU ZENU A PREKO DRUSTVENIH MREZA SE,SATRO,PROZIVAJU.ISPADE I SLOBA MANIPULATOR A NE SAMO KIJA.MOMAK SE I DALJE PLASI BIVSE ZENA I TRCI KAO KER KADA GOD GA POZOVE.STRASNO!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA