≫ 

Nikolina Kovač se zaljubila u svog šofera, pa mu posvetila srceparajuće stihove! (VIDEO)

- U današnje vreme kada glamur nije toliko zastupljen na estradi ja ga se ne odričem, jer se ja tako osećam - kaže Nikolina

  • 8
Nikolina Kovač sa timom saradnika, Foto: Promo

Pevačica Nikolina Kovač zaljubila se u svog vozača kojem je posvetila i pesmu "Kako da te zaboravim"... ali samo u svom novom spotu!

Naime, reč je o scenariju za Nikolinin spot za novu pesmu koju je dobila na poklon od Halida Bešlića, a koju je sada ekranizovala. Ona u spotu pokazuje da nije bitan status, novac, niti posao kojim se bavite, jer je ljubav ta koja ne poznaje granice.

Pevačica u spotu izgleda glamurozno i priznaje da ne želi da odustane od takvog stila.

Foto: Promo

- Ja volim glamur i imam osećaj da sam u prošlom životu živela nekim takvim životom. Oduševim se uvek kada vidim kako su izgledale Merlin Monro, Elizabet Tejlor, i vidim sebe negde u tim ženama. U današnje vreme kada glamur nije toliko zastupljen na estradi ja ga se ne odričem, jer se ja tako osećam, volim tu glamuroznu Nikolinu i nadam se da će vam se spot dopasti, a i moj vozac - kroz smeh je poručila pevačica.

Uživajte u spotu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA