≫ 

Mnogima je bila iritantna, nazivali su je plastičnom barbikom, pobedila je u rijlitiju i zaradila 50.000 evra, a evo kako sada izgleda! (FOTO)

Nakon pobede u rijalitiju povukla se iz javnosti i rodila sina, a onda se ponovo vratila na scenu

  • 3

Pobednica "Velikog brata" 2006. godine Mirjana Mimi Đurović ostala je upamćena po svom upečatljivom izgledu, a mnogi su je nazivali palstičnom barbikom.

U rijalitiju u kojem je Mimi učestvovala bile su i poznate ličnosti, Milić Vukašinović i pevečica Katarina Kaja Ostojić, ali Mimi je ipak odnela pobedu i osvojila 50.000 evra.

Njen izgled je privlačio pažnju, plava sočiva, taman ten, silikoni i provokativna garderoba bili su nešto po čemu je ostala upamćena.

Mimi Đurović, Printskrin: Youtube/radio banat link

Dok je nekima bila iritantna, bilo je i onih koji su govorili da je interesantna i simpatična, a njena izjava o novcu koji je osvojila u rijalitiju mnoge je razbesnela.

- Nisu to prve velike pare koje sam zaradila. Sada sam videla da ne pobeđuju samo oni ljudi kojima je potrebna finansijska pomoć. U početku sam mislila da će novac uzeti neko kome je potreban, ali sada vidim da nije tako - rekla je ona svojevremeno.

Nakon pobede u "Velikom bratu" vratila se u Crnu Goru i nastavila sa svojom kreatorskom karijerom, oprobala se i kao pevačica, ali je ubrzo shvatila da estrada nije za nju.

Mimi Đurović, Printskrin: Youtube/radio banat link

Vodila je i emisiji "Estradne vesti" na televiziji "DM sat", a onda se udala i rodila sina.

Međutim, pre skoro godinu dana ponovo se vratila na scenu, a gledaoci su imali prilike da je vide kao voditeljku emisije "City" na televiziji "Pink M".

Pogledajte kako Mimi sada izgleda:

Mirjana Mimi Đurović, Printskrin: TV Pink

Ako vas je Zadruga zgrozila, onda ste na ove "bisere" rijalitija zaboravili

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dida

    15. novembar 2018 | 18:12

    Ja tek kada procitam ovako nesto i shvatim da je bilo pre 12 godina se zapitam kako sam matora?! I kada je proslo 12 godina?

  • DARKO 100%

    15. novembar 2018 | 18:22

    Crnogorska veza😉

  • Jelka

    16. novembar 2018 | 17:06

    Preteča Atine Ferari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA