≫ 

Edita Aradinović neće pevati "Poplavu" sa Pejovićem u Areni, a evo šta kaže o tome što će se Jovana Pajić naći na njenom mestu! (VIDEO)

Editu je u grupi "Ministarke" zamenila Jovana Pajić, koja se vratila na scenu posle duže medijske pauze

  • 0

Bivša pevačica grupe "Ministarke" Edita Aradinović započela je solo karijeru, a u grupi ju je zamenila Jovana Pajić koja se posle duže pauze vratila na muzičku scenu.

Ministarke i Aco Pejović imaju hit duet "Poplava" koju je sa pevačem otpevala Edita. Kako ona više nije članica grupe "Ministarke", na Pejovićevom koncertu u Areni sa njim neće pevati ovaj hit, već Jovana, koja je nedavno došla na mesto nove pevačice popularne grupe.

Edita Aradinović, Foto: Nikola Tomić

- Što se tiče ove Arene, nisam sigurna da ću ja pevati. Nije moja odluka i moja volja, to je više od strane Aspirinaca koji su izrazili želju da ja ne pevam, već nova članica grupe, a ja sam posle par dana saznala da je to Jovana Pajić - rekla je Edita i dodala:

- Ne znam šta će se desiti, da li će Aca uopšte želeti da otpeva tu pesmu. Ja nemam problem sa tim, neka peva devojka, ako ona to bude želela - zključila je bivša Ministarka.

Jovana Pajić/ Foto: ATA Images

Podsetimo, Aco Pejović je nakon rasprodatog koncerta u Štark areni zakazao i drugi koncert. Prvi je zakazan za 22. novembar, a drugi za 17. decembar.

Šta je Edita rekla o Jovani, Zvezdama Granda, ali i o udaji, pogledajte u videu na početku teksta.

(Marko Pantić, m.pantic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA