≫ 

Zbog ogromnog interesovanja, Željko Joksimović zakazao još dva koncerta u Sava centru

- Imamo puno iznenađenja, imamo specijalnu gošću koja će ostati tajna još neko vreme, a pripremamo i priču, moju ličnu o svakoj pesmi koju ću izvoditi. Jedva čekam susret sa publikom - rekao je Željko

  • 3

Zbog ogromnog interesovanja publike, jedan od najpopularnijih muzičara na ovim prostorima Željko Joksimović zakazao je još dva koncerta "Dva sveta" u Sava centru. Joksimović je rasprodao prvi koncert 3. decembra, a novi termini su 6. i 18. decembar.

- Prošle godine napunili smo četiri Sava centra u decembru, a izgleda da ćemo tako i ove. Radujem se što je publika zainteresovana da čuje nove pesme i nov repertoar, koji smo potpuno promenili. Svakodnevno imamo probe i kada sam čuo nove aranžmane pesama Gde je sad moj Beograd, Flojd, Tango Argentino, ali i Milimetra i Ponelo me - verujte mi da sam osetio adrenalin kakav dugo nisam. Nestvaran zvuk i aranžman. Svi muzičari, a ima ih više od trideset u projektu uživaju i pružaju svoj maksimum. Imamo puno iznenađenja, imamo specijalnu gošću koja će ostati tajna još neko vreme, a pripremamo i priču, moju ličnu o svakoj pesmi koju ću izvoditi. Jedva čekam susret sa publikom - izjavio je Željko Joksimović.

Željko Joksimović Foto: Nikola Tomić

Muzičar je zakazao i koncert 7. decembra u Novom Sadu, a nedavno je promovisao novi singl "Menjaj pesmu", koja je postala hit nakon samo nekoliko dana.

Projekat "Dva sveta" pokrenut je pre tri godine, i predstavlja jedinstven spoj obrada pesama Željka Joksimovića i drugih autora. Ove godine Joksimović je obradio numere iz filmova i serija čiji je autor Zoran Simjanović, jedan od najcenjenijih muzičkih autora na ovim prostorima. Joksimović je više puta naglašavao da njegov rad izuzetno ceni i da je počastvovan što su ostvarili saradnju na ovom projektu.

VIDEO: Željko Joksimović konačno otkrio koliko stvarno instrumenata svira!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki rubiroza

    16. novembar 2018 | 19:43

    E kad ovaj i njegova "muzika" imaju publiku tesko nama....

  • Gotti

    17. novembar 2018 | 02:37

    Uvek sam se pitao ko njega slusa,ali Beograd je veliki i sjajan grad,nazalost u njemu zive i primitivni ljudi koji pomazu da ovaj,berovic i jos neka bica pune arene.Nije to nista cudno,sve ima svog "kupca"

  • Dusan

    16. novembar 2018 | 16:54

    Bolje da je odmah rezervisao "Arenu"!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA