≫ 

Darkov otac se po prvi put oglasio posle priča da je pevač u apstinencijalnoj krizi i u dugovima

- Ono što je najbitnije je da on ide ka boljem, a ne ka gorem, što se kompletnog stanja tiče - rekao je Milan Lazić

  • 23
Darko Lazić Foto: ATA Images

Darko Lazić oporavlja se od saobraćajnog udesa koji se desio 23. oktobra. Uz pevača su svakodnevno njegovi roditelji koji mu pružaju podršku. Darkov otac Milan Lazić po prvi put je prokomentarisao priče u pojedinim medijima da je pevač navodno u apstinencijalnoj krizi, kao da je navodno u dugovima.

- O tim svim glupostima neću ni da pričam. Nemam šta da kažem na to, jer su to sve izmišljotine i gomila nebuloza. Kakva kokainska kriza i kakvi dugovi!? Naravno da on posle svega što mu se desilo ne može da bude idealno i naravno da ima psihičke padove. Ali ono što je najbitnije je da on ide ka boljem, a ne ka gorem, što se kompletnog stanja tiče. I to je jedino bitno. Gluposti ne želim da komentarišem, ni da slušam, molim vas da razumete - rekao je Milan Lazić.

Milan Lazić Foto: Nikola Tomić

Darko Lazić u bolničkom krevetu

(Telegraf.rs/Espresso.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    16. novembar 2018 | 22:06

    Pogledajte tog coveka?? Pogledajte i kazite na sta on lici?? Da li je normalno da neko izgleda ovako, a da mu je sin poznata licnost?? Nema vise od 45-50 godina i da izgleda ovako? Boze sacuvaj ja ne bi izlazio iz kuce od sramote.

  • Vile

    16. novembar 2018 | 17:14

    Sta se pravis lud i koga lazes, Darko je navucen ko pas na belo. Javno trazi pomoc ako ti je do sina stalo a ne da ga pokrivas!!

  • Fića

    16. novembar 2018 | 17:23

    Ma kako da ne ubila ga droga to svi znaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA