≫ 

Legendarni Zvezdin fudbaler poželeo Slobi da napuni Arenu i od njega dobio lep poklon: Nakon toga Radanović se oglasio porukom koja je oduševila mnoge (VIDEO)

- Slobodane, zdravo. Čuo sam da dobro pevaš, da pratiš fudbal. Drago mi je, znam da si iz Zrenjanina - rekao je Pančev

  • 4

Sloba Radanović dobio pohvalu od legendarnog napadača Crvene zvezde Darka Pančeva. Nekadašnji dobitnik "Zlatne kopačke" rekao je da je čuo da bivši učesnik "Zadruge" dobro peva i da mu želi da postane poznat pevač i da napuni "Arenu" u Skoplju.

- Slobodane, zdravo. Čuo sam da dobro pevaš, da pratiš fudbal. Drago mi je, znam da si iz Zrenjanina. To je jedno lepo mesto. Kod mene budi lepa sećanja zato što je iz Zrenjanina Ilija Ivić, koji mi je bio kolega. Iz Zrenjanina je ekipa Proletera koja je bila dobra ekipa u vreme Jugoslavije. Vojvodina, mirno, lepa šunka, lepa klopa. Svega toga se sećam. Tebi želim dobru karijeru u muzici i da jednog dana, Bože zdravlja, dođeš u Skoplje, kada postaneš poznat pevač, da u Skoplju napuniš "Arenu", a mi da ti budemo gosti i da uživamo slušajući te kako pevaš. Lep pozdrav i da ostavimo neke reči pohvale i za druga vremena - rekao je Darko Pančev.

Darko Pančev kada je igrao za Crvenu zvezdu Foto: MN Press

Sloba, koji je od legende Zvezde dobio i potpisan dres Vardara, zahvalio se Pančevu na lepim rečima i ostavio status koji je oduševio mnoge.

- Fudbal i sport uopšte, su nešto, sto je oduvek spajalo ljude, nebitno kojih vera, nacija, boja kože,... Kada se igra fudbal, jedino što nas deli su boje dresova, koje nosimo. Kamo sreće da je tako i u svim ostalim segmentima zivota. Za koga god navijali, kada Vam ovakva legenda izgovori ovakve reči, ne možete da ostanete ravnodušni. Hvala Darku, legendi najvažnije sporedne stvari na svetu na lepim rečima i na dresu Vardara. Pozdrav za Makedoniju - napisao je Sloba.

Pogledajte snimak na kojem Pančev hvali Slobu:

 

Evo i Slobe sa dresom Darka Pančeva.

Sloba drži dres Darka Pančeva Foto: ATA Images

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MK

    17. novembar 2018 | 19:08

    DARKO PANČEV JE BIO CAR U ONO VREME A SLOBI ŽELIM DA I ON POSTANE CAR! PANČEVU VELIKI POZDRAV

  • Mare

    17. novembar 2018 | 19:47

    Svaka cast Pancevu.E kada bi i ja fobio dres Darka Panceva,ali kada je igrao u Zvezdi i pisao istoriju.Ziveo Dare.

  • MK Odgovor

    18. novembar 2018 | 12:09

    Bobo da li ti je PR zajednički sa Kijom? Znam da je menađžer, a po objavi vidim da je i PR zajednički.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA