≫ 

Aca, Buba i Jala pozirali zajedno pokazujući srednji prst, a onda se Lukas oglasio i otkrio šta stoji iza slike koja je "zapalila" društvene mreže (FOTO)

- Da se razumemo, ovako pozdravljamo one koji su se svim svojim snagama založili da nas vi koji nas volite, ne gledate - poručio je Lukas nakon fotke na kojoj poziraju pokazujući srednji prst

  • 9
Tri muzičara hejterima su putem fotografije uputili srednji prst, Foto: A. Nalbantjan/Nikola Tomić

Buba Koreli i Jala Brat nastupili su u subotu veče u jednom klubu u Švajcarskoj, a fotografija nastala u istom svedoči da su se momci družili sa Acom Lukasom.

Poznati dvojac i Lukas istim letom su i stigli u Švajcarsku, a fanove su jutro nakon druženja počastili zajedničkom fotkom na kojoj sva trojica poziaju nasmejani, pokazujući srednji prst.

Međutim, Lukas je nešto kasnije objavio sličnu fotografiju, ali uz žestok opis očigledno upućen neprijateljima.

- Jako!!! Da se razumemo, ovako pozdravljamo one koji su se svim svojim snagama založili da nas vi koji nas volite, ne gledate! Njihov uspeh je prikazan na slici! Dobili su ovo! Gledaćete nas zajedno! Gde? Saznaćete danas! - napisao je Lukas.

Ono na šta je folker mislio jeste koncert za doček 2019. godine, pošto će Aca sa Bubom i Jalom 31. decembra pevati u beogradskoj Areni!

Evo i zajedničke fotografije:

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Jala Brat (@jalabrat) on

VIDEO: Karleuši novinari postavili pitanje o Bubi, ona opsovala i okrenula leđa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA