≫ 

"Moj otac nije ratni zločinac, nego heroj Srbije!" Veljko Ražnatović se razbesneo zbog "cinkaroša preko reke", pa im poslao žestoku poruku! (FOTO)

Ražnatović više nije mogao da ćuti, pa je rešio da se oglasi i stavi tačku na priče o njegovom ocu

  • 8
Veljko je naveo da njegov otac nije zločinac, već heroj, Foto: e-stock.us/Djenka/Milena Đorđević

Veljko Ražnatović, sin Cece i Željka Ražnatovića Arkana, rešio je da se oglasi putem društvenih mreža i iznese svoj stav povodom priča svih onih koji njegovog pokojnog oca pominju u lošem kontekstu.

Naime, u poslednje vreme Ražnatović je na udaru raznih informacija, a jedna od njih je i ta kako izaziva MMA borca Khabiba Nurmagimedova. Veljko je istinitost ove informacije uporedio sa time da se obesio pre mesec dana, kako su pisali pojedini bosanski mediji.

- Isključivo ovo rade da mi pomenu oca u lošem kontekstu, a od mene da prave bahatog debila koji izaziva Habiba Nurmagomedova. Alo, je*o te, šta se dešava, ume li iko svojom glavom da mućne i da kaže "čekaj, možda lupaju novine"?! Pa pre dva meseca sam se obesio u novinama, alo! - besno je počeo Veljko.

- Moj tata nije bio ratni zločinac, nego heroj Srbije. Evo jednog smajlija za portale "preko reke". Cinkaroši! - poručio je Veljko, uz "smajlije" srednjeg prsta.

Veljkova objava na Instagram storiju, Printskrin: Instagram/veljkoraznatovic

VIDEO: Nova pobeda Veljka Ražnatovića nokautom:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danilo

    20. novembar 2018 | 14:38

    Arkan jeste srpski heroj!

  • Dusan

    20. novembar 2018 | 16:16

    Tvoj otac je bio veliki covek i mangup...naravno treba da se ponosis na njega...a ovi sto pljuju sad smeju to da rade jer njega nema...nazalost tako je to kod nas hrabrih Srba...

  • ?

    20. novembar 2018 | 21:47

    A zanimanje prije herojstva?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA