≫ 

Ana Sević podnosi tužbu protiv Darkovog oca, evo koje reči su bile presudne!

- Tačno je da će Ana tužiti Darkove roditelje - rekao je pevačicin advokat

  • 19
Ana Sevic, Darko Lazic, roditelji Foto: Nikola Tomić, Marko Jovanovic

Otac Darka Lazića Milan Lazić osuo je paljbu po Ani Sević i naveo je kako je razočaran svojom bivšom snajkom.

- Može da se ljuti kad se piše loše o njoj, jer je boli istina. Priča kako je s nama u dobrim odnosima, a to nije tačno. Ona s nama nije u kontaktu, a u javnosti se trudi da prestavi to drugačije. Varala je mog sina, i to svi znaju. Da je bila prava žena, ne bi se rastali. Ajde, beži. Svi mi znamo i kad, i šta, i koliko. To ne treba da se priča. Sramota me od nje - rekao je između ostalog Milan Lazić i dodao:

- Ja se nisam s njom svađao, ali eto, ona pokušava da obmane sve. Čujem da putuje po svetu. Neka je. Ona je zlobna i opasna žena. Mi smo sve tolerisali zbog sina, sklanjali smo se i nismo hteli da pravimo svađu, i ta tolerancija nas je mnogo koštala - ispričao je Darkov otac, koji je u svemu priznao i da mu teško pada to što ne viđa unuku.

Milan Lazić Foto: Nikola Tomić

- Zvao sam da čujem unuku, a Ana je promenila broj telefona i ne možemo da je dobijemo. Njeni roditelji neće da nam se jave. Njena majka nam je pustila poruku da dete nije kod njih. Nisam ja budala da me za*ebava. Znaju oni da bi se moja unuka oduševila kad bi me čula. Odmah bi mi rekla: "Deda moj, gde je baba, stric, tata", a oni to brane. Ona je dedina snaga i svi je volimo, a Ani neka je na čast što brani da budemo u kontaktu s detetom. Samo moj sin da se oporavi, pa će sve to doći na svoje. Mnoge stvari će se promeniti - završio je Milan Lazić za "Kurir"

Prema navodima advokata Ane Sević, pevačica namerava da tuži Darkove roditelje.

- Tačno je da će Ana tužiti Darkove roditelje. Kao punomoćnik gospođe Ane Sević, ponoviću ono što smo poslali pre nekoliko dana svim redakcijama. Svi koji ubuduće budu objavljivali netačne i neproverene informacije o našoj klientkinji biće suočeni sa odgovarajućim sudskim postupcima i snositi odgovarajuće posledice shodno istim. Tako je i u ovom slučaju. Svako će snositi pravne posledice za rušenje ugleda, iznošenje netačnih i izmišljenih informacija, kao i govor mržnje protiv Ane Sević - rekao je pevačicin advokat za Srpski telegraf.

VIDEO: Ujedinjeni u brizi: Darkova devojka, bivša žena i otac zajedno čekaju da se završi operacija

(Telegraf.rs/Srpski telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    21. novembar 2018 | 12:03

    Kralju, bolje ti je gledaj da to svoje dijete odvuces od droge, alkohola, kocke i ostalih poroka. Tebi je krivo sto je Ana na vrijeme shvatila sa kakvom budalom ima posla i otisla, pa sad ti moras da se bavis i bakces oko njega takvog. Rane ce zacijeliti ali pitanje je hoce li prazna glava ista nauciti.

  • Dragan 71

    21. novembar 2018 | 06:32

    Sad ste lepo osuli paljbu po toj nedužnoj ženi koja se bori da to dete izvede na pravi put. Treba malo pogledati i drugu stranu koja bi zena to sve trpela ..ta sva pijanstva nedolazenja kuci bahato ponasanje i da nepisem ono jos najgore od cega mladi treba da beze. Treba sa takvim muzem ziveti izvana je to sve lepo sladak momak lepo peva a sta cemo sa ostalim negativnim stvarima ...pozz

  • X

    21. novembar 2018 | 07:29

    Strasna lavica. Bez Darka bi bila u onoj podstanarskoj sobici,para za estetske zahvate ne bilo,ni ogromnog stana. Da li bi takva bas imala biznismene? Da li bi mogla da priusti da ne mora tezgariti? Da li mora tuzba? Neka se iskreno preispita. Neka bolje misli sada na dete. Ono je jadno u takvom okruzenju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA