≫ 

"Majko, izvini što je sve ovako..." Ovo su bile prve reči Darka Lazića koje je uputio roditeljima nakon stravične nesreće, a onda im je dao obećanje

- Rekao mi je: "Mama, izvini što je sve ovako...", tim rečima... - kaže Branka za Telegraf

  • 6
Branka kod Darka u bolnici, Foto: Instagram/milanbranka

Darko Lazić 23. oktobra oko 8.45 časova ujutru doživeo je strašnu saobraćajnu nesreću na putu Subotište-Brestač, nako čega je prebačen u KBC Zemun gde su lekari dali sve od sebe da mu spasu život.

Mesec dana nakon nesreće Darko je, pre svega na radost svoje porodice, a potom i svih onih koji ga vole i poštuju, stabilno i svakim danom je sve bolje i bolje. Oporavku sada svakako doprinosi i najradosnija vest koju smo ekskluzivno objavili - da je njegova devojka Marina Gagić u drugom stanju, na samom početku trećeg meseca trudnoće.

Kako je sada Darkovo stanje vrlo stabilno, pevačeva majka Branka Lazić sa osmehom nam je potvrdila da jeste istina da je Marina u blagoslovenom stanju, a na naše pitanje šta joj je Darko prvo rekao kada je probuđen iz veštačke kome i kada je postao svestan, otkrila nam je njegove reči.

- Rekao mi je: "Mama, izvini što je sve ovako...", tim rečima... Obećao je da, kad sve ovo prođe, menja život iz korena - rekla nam je Branka koja sada, kada se Darko dobro oseća i sve ide na bolje, konačno ima razlog da se smeje.

VIDEO: Darkova majka i devojka Marina u bolnici

VIDEO: Darko Lazić i dalje leži na Intenzivnoj, ali se oseća mnogo bolje

(I. Cicović - D.Janković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Branko Mitrović

    22. novembar 2018 | 16:55

    Darko pobedio si ne sreću!BORI SE!I USPEĆEŠ!🏃🏃💕

  • Anka

    22. novembar 2018 | 17:19

    Majki je najteže kada vidi svoje dete u lošem stanju

  • Duki

    22. novembar 2018 | 16:50

    Dobra dusa, mislio je da su mu svi prijatelji. Darko nauci da kazes, NE !! I bices novi covek. Ko te voli, volece te, postovace te i kada nesto ne zelis, ne mozes ili neces. 👍👍👍

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA