Darija je 12 godina čekala da upozna Bobana Rajovića, iz druge države je došla na njegov nastup, a njegova reakcija je vrhunska! (FOTO)

Suze su joj same krenule kada ga je videla, a njegov potez oduševio ju je

  • 2
Boban i Darija, Foto: Instagram

Boban Rajović u subotu je pevao u Dizeldorfu na 10. rođendanu jednog kluba, ali rođendanska žurka nije bio jedini lep utisak koji je pevač poneo sa sobom kući.

Naime, na nastupu se pojavila devojka Darija, koja je punih 12 godina čekala da upozna Bobana, a u Nemačku je zbog toga doputovala iz Belgije. Kako je pevač objavio na Instagramu, suze su joj same krenule kada ga je videla, a Boban ju je prvo popeo kod sebe na binu, da bi se nakon nastupa nekoliko minuta i ispričao sa njom i uručio joj poklon.

Darija je lila suze kada ga je videla, nije mogla da se smiri. Od pete godine obožava Bobana i punih 12 godina je čekala da ga upozna. S obzirom na to da su bili u klubu Boban nije mogao ništa drugo da joj pokloni nego svoju majicu, pa ju je skinuo i dao je Dariji - kaže izvor.

Boban je Dariji poklonio majicu koju je nosio na nastupu, Foto: Instagram

Boban kaže da mu nije bilo svejedno kada je Darija zaplakala i da je oduševljen susretom sa njom.

Mnogo puta sam imao priliku da se susrećem sa raznim obožavateljkama, ali Darija je stvarno posebna. Baš me je dotakla njena priča i reakcija kada me je videla, i meni su zasuzile oči. Mnogo je slatka i želim joj svu sreću u životu, žao mi je što sam bio u prilici samo majicu da joj poklonim - kaže Boban.

VIDEO: JK i Boban "zapalili" Malme!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA