≫ 

"Samo neka mi podari unuče!" Slobina majka prvi put nakon Zadruge o Kiji, Luni i da li su je nakon svega zvali Anabela i Gagi! (VIDEO)

- Preživeli smo sve, hvala Bogu. Rijaliti je završen, što se tiče mene i njega. Šta će biti dalje... On će ići za svojom karijerom, to mu je najpametnije sada da radi - kaže Draginja

  • 50

Roditelji Slobodana Radanovića prvi put od finala "Zadruge 1" pojavili su se u javnosti, na promociji pesme i spota njihovog sina, organizovanoj u ponedeljak 26. novembra u jednom lokalu u Beogradu.

Iako se od juna, kada je bilo finale, pa do sada nije oglašavala u javnosti, Slobina majka Draginja na promociji je progovorila za nas i odgovorila na sva postavljena pitanja o sinu, Kristini Kockar, Luni Đogani i Anabeli Atijas.

No, Draginja nam je pre svega rekla da se odlično oseća i da je presrećna zbog sina.

- Super sam, srce mi je ovoliko! Na mestu je sve. Znam ja koga sam radila, znala sam da je tako trebalo da se desi. Ja sam ponosna majka, najponosnija na svetu. I majka, i tata, i svi ostali - kaže Draginja za Telegraf i priznaje da Zadruga jeste pomogla Slobi da se "progura".

Draginja Radanović, Foto: Nikola Tomic

- Preživeli smo sve, hvala Bogu. Ovo smo jedva dočekali i daće Bog da pesma stigne do slušalaca - sa osmehom kaže Draginja.

Odmah smo je upitali i da li je ispratila Slobino gostovanje u "Zadruzi 2", kada se sreo sa bivšom ljubavnicom Lunom Đogani koja je nakon toga doživela nervni slom.

- Jesam. On je ušao, odradio svoj posao profesionalno. Rijaliti je završen, što se tiče mene i njega. Šta će biti dalje... On će ići za svojom karijerom, to mu je najpametnije sada da radi - kaže Draginja i dodaje:

Luna i Sloba za vreme veze u rijalitiju, Pritnskrin: TV Pink

- Dok su bili tamo bili su zajedno, šta se izdešavalo - izdešavalo se. Život ide dalje i šta da se radi. Svako ide svojim putem i svakom detetu svaku sreću Bog neka da. Prvo da pođe od mojeg, pa dalje redom. Ne želim nikome zlo. Ja znam kako sam njega vaspitala i znam ko je on.

Na pitanje da li su je zvali Anabela ili Gagi, Draginja je rekla:

- Ne, ne, ne! Završen je rijaliti. Znaš šta, mi na početku nismo znali šta nas je snašlo. Mi nismo medijske ličnosti i to nam je teško palo. Htela sam da umrem... Ali, koliko sam bila tužna, sad sam srećna. On je moja zvezda Danica uvek bio i biće, ja sam ponosna majka. Podignem glavu gore, nemam čega da se stidim.

Kristina Kija Kockar, Foto: Marko Jovanović

Na pitanje šta misli o tome da Kija i Sloba snime duet, Draginja je ragovala prilično drugačije neko tokom Zadruge 1.

- Nemam ništa protiv. To je profesija, ja nemam ništa protiv. Razumem ja to, a birala nisam niti ču birati. Onaj odozgo sve rešava - kaže Draginja.

Šta je rekla na pitanje da li bi se pozdravila sa Kijom i njenom majkom kada bi se srele, te da li bi prihvatila Kijino i Slobino pomirenje i dete, pogledajte u našem snimku na početku teksta.

VIDEO: Nakon Luninog nervnog sloba Anabela progovorila

(Dragana Janković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Draginja

    27. novembar 2018 | 16:14

    "Zar moze covek toliko uspavati svoju savest?", veliki M. Selimovic rece jednom. Vidljivo da moze.

  • Sve je to narod pozlatio

    27. novembar 2018 | 21:04

    "Podignem glavu gore, nemam čega da se stidim". Evo citirah gospodju, ne mogu da verujem da neki ljudi nemaju toliko savesti da makar cute o svojoj sramoti...

  • Samo pitam

    27. novembar 2018 | 15:54

    Koja ce se zena usuditi podariti unuce ovakvoj svekrvi?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA