≫ 

Hejteri mu ne daju mira: Sloba otkrio zašto njegov spot nije bio u trendingu, a onda uputio jaku poruku svima koji ga ne podnose! (VIDEO)

U međuvremenu spot bivšeg učesnika Zadruge za pesmu "Kocka" našao se na prvom mestu Jutjub trending liste

  • 52

Sloba Radanović je u ponedeljak uveče, 26. novembra, predstavio spot za novu pesmu "Kocka". Ekranizacija numere bivšeg učesnika Zadruge je samo za jedan dan prikupila više od milion pregleda na Jutjubu, a na ovoj video platformi zauzela je prvo mesto na čuvenoj trending listi.

Međutim, tokom utorka i srede prepodne to nije bio slučaj. Slobin spot tada nije bio u "trendingu", a Radanović je otkrio zašto. Naime, ljudi koji ga ne vole odlučili su da ga sabotiraju, da mu "dislajkuju" spot i da na istom na Jutjubu ostavljaju pogrdne komentare na njegov račun.

- Ako se pitate zašto nismo u trendingu, to je zbog ovih nesrećnih ljudi, nezadovoljnih svojim životima - napisao je Sloba ranije tokom dana na Instagramu.

Objava Slobe Radanovića Printskrin: Instagram/sampanjactatica

Ovim povodom, kontaktirali smo Slobu, a on je imao specijalnu poruku za svoje hejtere.

- Organizovani hejteri ne mogu pobediti ljude koji iskreno vole i podržavaju. Želim im sve najlepše i da budu malo srećniji u životu - rekao je Radanović za Telegraf.

U međuvremenu, kao što smo naveli, spot za pesmu "Kocka" Slobe Radanovića se našla na prvom mestu trending liste u Srbiji, svim zemljama u regionu, kao i u Austriji, dok je u Švajcarskoj trenutno na osmom mestu. A vi ukoliko još niste pogledali spot, možete to učiniti sada:

VIDEO: Luni iznenada pustili Slobinu novu pesmu, ona zanemela od šoka:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sujeta

    28. novembar 2018 | 20:16

    Bogami, nece se on otresti ove otrovnice, dokle god su u kontaktu. Disace mu za vratom sta god i gde god da radi! Zloca ne bi podnela da on bude popularniji od nje!

  • brebre

    29. novembar 2018 | 08:30

    "Njemu veći neprijatelj od mene ne treba" POTPIS Kijena.Neće stati dok je i malo šanse da ga uništi ona i njene kijene koje i dalje sikću i balave iako je cela ova priča daleka prošlost!

  • Sara Odgovr

    29. novembar 2018 | 07:56

    Tako e Saro. Dokle god bude slušao onu iskopleksiranu Kiju tako će mu biti. Šutni je i počni sam bez zajedničkog menađžera jer ti si pevač, a ona glumica i manipulatorka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA