≫ 

Maja Berović iskeširala više od 26.000 evra za Bubu i Jalu! Kupila im iste poklone, a kad su otvorili kutije - i oni su zanemeli! (VIDEO)

Maja je na večeri iznenadila ovaj popularni dvojac skupocenim poklonima

  • 56

Buba Koreli i Jala Brat okupili su se večeras u restoranu zajedno sa Majom Berović sa kojom redovno sarađuju, a i iza pevačice je uspešan beogradski koncert u Štark areni, čiji su i oni bili deo. 

Dok su sedeli za stolom i večerali, Maja je svojim prijateljima i saradnicima, popularnom dvojcu Bubi i Jali, poklonila dva skupocena poklona - ni manje ni više, nego Rolex satove!

U pitanju je model marke "Yacht-Master 40", koji kako stvari stoje košta 13.100 evra svaki.

Maja Berović sa Bubom Korelijem i Jalom Bratom/ Foto: Instagram/jalabrat

Dakle, Maja je iskeširala za ova dva sata 26.200 evra, a kako oni izgledaju pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ANdjelko

    29. novembar 2018 | 11:51

    Ovo je Sramota, dodju muslimani iz neke zabiti i ovde u sred Srbije profitiraju. Pri tome propagiraju najodvratniji sund i kic a otvoreno mrze ovu zemlju i ovaj narod. Mafiji je boje da reketira ovakve i sve im uzima nego sto ugnjetava domace privrednike. Probui se Srbijo protiv ove posasti!!!

  • Mile Lajkovac

    29. novembar 2018 | 11:13

    Poreska da porveri da li je MAja Berovic platila porez. 26000 eura je ozbiljan novac ,a narod nema leba da jede! Odakle njoj 26000 kao i svima sa estrade koji se hvale skupim stvarim. Pa mora da je poreska slepa ako ne vidi ono sto mi obicni gradjani vidimo

  • Titi

    29. novembar 2018 | 07:16

    Dok ima glupog naroda i placa debelo njihove nastupe oni mogu da se razmecu.Da nemislite da sam ljubomoran nisam od onih koji nema sve zaradio posteno ali visak koji imam dam bolj kome je potrebno.Nemogu da svatim da narod nevidi kako zive svi ti sa estrade i javno objavljuju sramota i ako imas zadrzi za sebe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA