≫ 

Darkova verenica otkrila kako podnosi trudnoću i šta za nju rade Lazićevi roditelji!

- Darko i ja ćemo iz svega izaći kao pobednici, jer je naša ljubav jača od svega - kaže Marina

  • 16
Darko Lazic, Marina Gagić Foto: ATA images, Nikola Tomić

Darkova verenica Marina Gagić sada je u osmoj nedelji trudnoće, a kako je prvo tromesečje najrizičnije za plod, tako Marina sada mora što više da odmara.

Da trudnoću ne podnosi najbolje zbog celog stresa koji je pretrpela poslednjih mesec dana, otkrio je njen brat Miloš.

- Marina gleda da bar nekoliko puta u toku dana ode u šetnju, a onda uveče ide kod Darka. Često odlazi kod njega, kad god se oseća dobro, pošto je muče vrtoglavice i mučnina. Povraća, dosta je malaksala, valjda zato što je malokrvna, i mora da se odmara i da se pazi, jer je to trenutno i za bebu i za nju najbitnije. Teško podnosi to drugo stanje, i nije kao naša majka koja je odlično podnosila trudnoće. Nama je samo da sve bude kako treba - rekao je Marinin brat Miloš, a onda je i Marina potvrdila ove navode.

Marina Gagić i Darko Lazić, Foto: Instagram/gagicmarina

Iako presrećna zbog stanja u kom se nalazi, priznala je ipak to sve nije lako podnela.

- Tačno je da imam mučnine, ali bitno je da se osećam srećno. Znam da će sve biti dobro. Darko i ja ćemo iz svega izaći kao pobednici, jer je naša ljubav jača od svega - kaže Marina.

- Darko je čovek mog života, volim ga najviše na svetu i sada ću mu i dete roditi, što je kruna naše ljubavi. Milan i Brankica su oduševljeni, mi se zaista lepo slažemo, svaki dan smo zajedno. Svi su presrećni, jer smo se stvarno zbližili, i ja sa njegovim roditeljima, i on sa mojima. Od kako su saznali da sam trudna i da ću im podariti unuče, prema meni se ponašaju kao da sam im ćerka, i zahvalna sam im na tome. Rekla sam im da se opuste i da ne brinu toliko. Oni znaju koliko je stresno bilo sve ovo kroz šta smo prošli, pa se sada plaše za mene - zaključuje Marina na kraju razgovora.

VIDEO: Ekskluzivno! Darko Lazić pušten iz bolnice, poručio: Ide na bolje!

(Telegraf.rs/Svet)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Poisonivy

    1. decembar 2018 | 12:16

    Mukice,šta ti znaš sa 19 godina,umesto da se školuješ ti kao u Boga gledaš u kockara i narkomana?

  • Mamin savet

    1. decembar 2018 | 13:54

    Gledaj dete kako govore za Anu koja je gurala taj brak i gledala da tog svog muza usmerava pravim putem. Sada izjavljuju sve najcrnje i najgore o toj zeni, a isto im je podarila unuku.Ne zelim ti to, ali procices gore od Ane. Takvima ne treba porodica i kraj, takvi se ne menjaju na bolje, vremenom postaju samo gori. Trebas se obrazovati a ne juriti koje kakve moralne propalitete.

  • Др

    1. decembar 2018 | 12:34

    Молим вас да помно пратите ту трудноћу и ако је икако могуће да објавите и прве ултразвучне снимке..... не могу више, мука ми је!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA