≫ 

Nataša Bekvalac priznala da su neka jutra za nju bila kobna, pa otkrila šta se dešavalo kada popije!

- Kažu da se priroda čoveka poznaje u pijanstvu - rekla je pevačica

  • 7

Pevačica Nataša Bekvalac je progovorila o najtežem pijanstvu u svom životu i otkrila kako se ponaša u situacijama kada popije koju češicu više.

- Koja prava žena ne zna da popije? Sećam se jednog pijanstva krajem srednje škole, od tada kada vidim vodku, gadi mi se. Kreće mi na povraćanje, mešala sam je sa borovnicom. Kažu da se priroda čoveka poznaje u pijanstvu. Ja sam jako vesela žena, kažu da sam gruba u grljenju - rekla je Nataša i dodala:

Nataša Bekvalac, Foto: ATA Images

- Ja sam naučila lekciju. Obično mi u tim trenucima otmu telefon, neka jutra su bila prilično kobna za mene - rekla je Bekvalčeva sa osmehom na licu, aludirajući na incident koji se desio sredinom aprila, kada ju je pretukao još uvek zakoniti suprug Luka Lazukić.

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čuš!

    1. decembar 2018 | 14:42

    Prave žene se ne opijaju, ne vode u stan muskarce za jednu noc.....da to znaš bila bi prava zena. Ali tvoji partneri znaju da to nisi i tako se ponasaju prema tebi. Naravno to nije u redu, ali te ne postuju, a ni ovi sto citaju to sto pricaš.

  • Boban

    1. decembar 2018 | 14:22

    Kakva je ona to svi dobro znaju. I bez alkohola.

  • Miki rubiroza

    1. decembar 2018 | 16:09

    Daleko ti lepa kuca u bilo kom stanju da si....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA