≫ 

Prvi snimci iz banje: Darko Lazić u kolicima odveden na terapiju, a evo ko je sve vreme bio pored njega! (VIDEO)

Pevač je u ponedeljak 3. decembra prvi put izveden iz sobe, u pratnji lekara, majke Branke i devojke Marine

  • 8

Darko Lazić prvi put je izveden iz apartmana u Selters banji, u kojoj boravi od 29. novembra kada je nakon 36 dana napustio KBC Zemun!

Darka je lekar u invalidskim kolicima izveo iz sobe, nakon čega su se liftom uputili na vežbe koje Lazić sada prvi put radi u prostoriji opremljenoj za to.

Lazić je izveden u pratnji majke Branke i trudne devojke Marine koje borave sa njim u banji, a kako saznajemo upućen je na elektroterapiju.

Darka Lazića izvode iz apartmana, Foto: Telegraf

Ovo je, inače, Darkova treća elektroterapija kojom se smanjuje bol, otok, upale, povećava se kontrakcija mišića, cirkulacija, te brže zarastanje koštanog i mekog tkiva.

Ekskluzivni VIDEO pogledajte na vrhu našeg teksta!

Darko u prostoriji za vežbanje, Foto: Telegraf

Podsetimo, Darko je 23. oktobra na putu Subotište-Brestač imao tešku saobraćajnu nesreću. Nakon 36 dana borbe za život pevač je napustio KBC Zemun, odakle je upućen u banju na dalje lečenje i oporavak.

(Dragana Janković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nisam poznata ličnost

    3. decembar 2018 | 12:27

    Kao čovek želim mu oporavak, ali me kao poreskog obveznika interesuje ko će da plati troškove lečenja pošto čovek nije zdravstveno osiguran? Ako se neko hvali ogromnim honorarima a ne plaća socijalno osiguranje onda ne može ni da troši fond koji je namenjen osiguranicima. To nigde u svetu ne postoji.

  • Boka

    3. decembar 2018 | 14:04

    Nek je on živ i zdrav. Sve se da ispraviti. Čitam komentare i blago rečeno sam zaprepascena kakvi smo to ljudi postali. Sta to ima u ljudima tužno da ulaže u tuđe živote?

  • Н. С.

    3. decembar 2018 | 13:15

    АМАН ЉУДИ, ИМАЈТЕ МИЛОСТИ.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA