"Kažu da se to što ti radiš bolje radi bez zuba!" Aca Lukas surovo isprozivao Viktora Savića nakon glumčeve objave na Instagramu! (FOTO)

- Mala preporuka: ako hoćeš da se praviš pametan, gledaj da to radiš sa sebi ravnim, indijancu! Prvo se ispili, pa se onda ku*či - kaže Lukas

  • 27
Viktor se Aci zamerio zbog objave na Instagramu, Foto-montaža: ATA Images, Nikola Tomić

Viktor Savić na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj je sprejem na jednom zidu napisano: "Bajaga, a ne Lukas".

Glumac je očigledno aludirao na to da narod ide na koncert Bajage i Instruktora, a ne na onaj koji ima Aca Lukas, čime je razbesneo folk zvezdu.

U svom stilu Lukas nije ostao dužan Saviću.

- Ja kao dokazan i uspešan u svom poslu ne bi trebalo da polemišem sa poluglumcima i epizodistima. Ja isto volim više Bajagu od Lukasa i tu se potpuno slažem sa njim, ali za razliku od ovog "momčića", više volim žene nego muškarce i više volim glavne uloge od epizodnih - ljutito je rekao Lukas i dodao:

- Mala preporuka: ako hoćeš da se praviš pametan, gledaj da to radiš sa sebi ravnim, indijancu! Prvo se ispili, pa se onda ku*či. U međuvremenu probaj da dobiješ neku glavnu ulogu, a ne da udaraš tamo gde ćeš da slomiš svoje mlečne zubiće. Možda to i nije loše jer sam čuo da kažu da se to što ti radiš bolje radi bez zuba - izjavio je Lukas.

Viktorova objava na Instagramu, Printskrin: Instagram/_njezz_

Viktor Savić nije odgovarao na pozive kako bi dao komentar na Lukasove izjave.

Podsetimo, Savić je ove godine bio na nekolicini koncerata domaćih pevača poput Lepe Brene, Šabana Šaulića, Maje Berović i Marije Šerifović.

VIDEO: Nismo se mi nešto ni svađali: Lukas progovorio o pomirenju sa Sonjom

(Telegraf.rs/Srpski telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milena

    4. decembar 2018 | 12:42

    Lukas je samo jos jednom pokazao koliko je iskompleksiran i sujetan.

  • Nik

    4. decembar 2018 | 12:32

    Sta bi bilo da je covek javno i nedvosmisleno rekao da vise voli Bajagu.Nabio bi ga na kolac,poslao batinase?Cemu takvi stavovi nije mi stvarno jasno.Lukas postao si kao Karleusa,tebi to ne treba.

  • Desperado

    4. decembar 2018 | 11:59

    A jel to Lukas sebe smatra nekakvim umetnikom.?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA