"Tačno je, više nismo bliski!" Posle skoro 20 godina puklo prijateljstvo Cece Ražnatović i Saše Vidića! (FOTO)

Njihovo prijateljstvo važilo je za jedno od najskladnijih i neraskidivih na domaćoj javnoj sceni. Ipak, Vidić kaže da je istina da se više ne druže

  • 10
Ceca i Saša više nisu bliski, Foto: Marko Todorović

Posle više od 18 godina Ceca Ražnatović i Saša Vidić više se ne druže!

Kako saznajemo, folk zvezda i modni kreator i stilista pre nekoliko meseci prekinuli su svaki kontakt, ali niko od njih nije želeo o tome javno da priča.

Međutim, u poslednje vreme postale su sve glasnije priče da se Ceca i Saša više ne druže, a to što su prestali jedno drugo da prate na Instgaramu samo je doprinelo tome da se spekulacije prošire.

Tim povodom pozvali smo Sašu koji je za Telegraf potvrdio da su Ceca i on stavili tačku na višegodišnje prijateljstvo, ali nije želeo da duži niti da objašnjava šta je razlog tome.

Skoro dve decenije Ceca i Saša bili su veoma bliski, Foto: Instagram/vidicsasa

Povodom učestalih pitanja za Cecu i mene - da, tačno je da više nismo bliski, tačno je da se ne pratimo na Instagramu, ali ja nisam prestao već ona. No, to nije ni bitno. Svako od nas ima, i u mom slučaju imam svoje stare prijatelje. Što je najbitnije, nas dvoje se nismo rastali u zloj krvi, samo nas je vreme razdvojilo i neki drugi vidici - počeo je Saša.

- Gledajte na to kao na civilizovan bračni rastanak. Mi smo imali blisko prijateljstvo, a ja ću uvek poštovati Cecu eto zbog tog bliskog prijateljstva koje smo uspeli godinama gajiti - kaže Vidić za Telegraf.

Prijateljstvo Cece i Saše važilo je za jedno od najskladnijih na javnoj sceni, Foto: Facebook/svetlanacecaraznatovic

Podsetimo, Ceca je nedavno na spekulacije o prekidu prijateljstva sa Sašom rekla da na njihov odnos nikada niko ne sme da pljune.

Uopšte ne želim da ulazim u tu priču. Nikada nisam bila neko ko priča o drugima, pa neću ni sada. Vidić i ja imamo 18-godišnje prijateljstvo i na to niko nikada ne sme da pljune. Nikada! A da li se između mene i Vidića dešava nešto je isključivo samo između nas dvoje - rekla je folk zvezda.

VIDEO: Saša Vidić: Nikada ne bih radio sa Darom Bubamarom!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    4. decembar 2018 | 12:51

    Нееее! Кажите да није истина! Па, како ћемо сада да живимо???

  • Lalans

    5. decembar 2018 | 10:10

    E bas mi je zao evo trecu kutiju bromazepana uzimam,ziv ti nisam

  • Kiza

    4. decembar 2018 | 12:51

    Koga ce sada Vidic da hvali za stajling

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA