"Zbog nje ću i bolestan otići na nastup!" Sloba progovorio o susretu sa Kijom na Oskaru popularnosti!

Bivši supružnici će se ponovo sresti na nastupu u Valjevu

  • 69

Popularni pevač Slobodan Radanović ima zdravstvenih problema, pa je ponovo završio na infuziji. Radanović ima hronični problem sa krajnicima.

Radanović će sutra, 5. decembra nastupiti na Valjevskom oskaru popularnosti, a na istom događaju pojaviće se i njegova bivša supruga Kristina Kockar.

- Imam tešku upalu krajnika, malo mi je bolje hvala Bogu. Vučem to već neko vreme, stalno mi se to vraća i izgleda ću morati da operišem krajnike - rekao je Radanović.

Slobodan Radanović, Foto: ATA Images

Kako se popularni pevač nije pojavio na takmičenju za Mis Srbije gde je njegova supruga Kristina takođe nastupila, nismo mogli da ne pitamo pevača da li možda izbegava svoju bivšu.

- Pevaću u Valjevu i sa upalom. Taman posla, samo zbog nje bih i otišao, da ne ispadne da je izbegavam. Šalim se, naravno, tamo se peva na plejbek tako da neću morati da naprežem grlo - rekao je on i dodao da će pevati svoj najnoviji hit "Kocka", kao i pesmu "Stjuardesa".

VIDEO: Sloba objavio snimak na kojem puca iz pištolja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Еро са онога света

    4. decembar 2018 | 23:08

    Невероватно колико су ово двоје људи иритантни и антипатични

  • Vesna

    5. decembar 2018 | 05:24

    Dosadne,nebitne osobe totalno!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Olja

    5. decembar 2018 | 07:37

    Kijini fanovi haaa plakanje kad procitam kad napisu kako vole da cuju kako njihova svetica prdi i kako padaju u nesvest sve mi je jasni ...hhaaa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA