≫ 

"Nemamo mi više šta da pričamo!" Sloba otkrio zašto se Anabeli nije javio na telefon i zbog čega je išao kod Kije u stan! (VIDEO)

- Nedavno ne, pre nekih dva meseca me je nazvala, ali nisam se javio - rekao je Sloba

  • 31
Kija, Sloba, Anabela Foto: Marko Jovanović, A. Nalbantjan, ATA Images

Sloba Radanović gostovao je u emisiji "Novo jutro" na televiziji Pink gde je otkrio da je bio najsrećniji kada je stupio u vezu sa svojom sada već bivšom suprugom Kijom Kockar.

- To je bio početak moje najozbiljnije veze u životu i, stvarno, tada sam se osećao prelepo. Ne pamtim da sam u životu bio toliko zaljubljen - priznao je Sloba, kojem je bivša žena nedavno čestitala na uspehu pesme "Kocka" poslavši mu poruku: "Na stranu to što si ološ, ali pesma ti je super ".

Kija, Foto: Nikola Tomić

- Bude mi i smešno i simpatično sve to. Pet godina smo proveli zajedno, odlično je poznajem i znam kad hoće nešto da mi kaže i šta hoće da mi kaže. Sve te njene opaske i provokacije meni deluju simpatično - kaže Radanović.

Anabela Atijas, majka njegove bivše devojke Lune Đogani izjavila je da je nedavno pozvala Radanovića telefonom, ali da joj on nije odgovorio na poziv.

Nedavno ne, pre nekih dva meseca me je nazvala, ali nisam se javio. Ne želim to ni da komentarišem, stvarno, nemamo mi tu više šta ni da pričamo. Ja, stvarno, njima želim sve najbolje u životu i karijeri. Ja sam se osvrtao na ono što je izlazilo po novinama i portalima, kada sam pevao žurku da me je Gagi zvao. Nije me zvao, nisam se ni sa kim čuo niti mislim da ima razloga - objasnio je Sloba koji nam je otkrio i da je nedavno bio kod Kije u stanu.

Sloba, Foto: ATA Images

- Skoro joj se pokvario televizor, pa sam ja sa drugarom otišao, on se bavi tim stvarima. Skinuli smo televizor, odneli... Ja sam takav, ako sam nekome prijatelj, spreman sam da budem za tu osobu 24 sata, ako sam u mogućnosti - prisetio se Radanović.

Pogledajte šta je Sloba rekao o Kija i Anabeli na snimku ispod teksta:

VIDEO: Kija objašnjava zašto Slobi pored nje ne trebaju neprijatelji, a vi procenite u kakvim su odnosima:

(Telegraf.rs/Pink.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MK

    5. decembar 2018 | 19:14

    Beži Slobo što dalje od njih, želim ti uspešnu karijeru jer to zaslužuješ!

  • Lara

    5. decembar 2018 | 15:40

    Zasto bi se javljao anabeli, da li se iko zapita je li se javio mama Nadici njenu je kcerku varao pred njom i svima nama kojoj se zakleo na vecnu ljubav maja 2017 i septembra 2016.

  • Lado

    5. decembar 2018 | 15:08

    Al' su se nakacili na veselog Slobu, otece ga, ozenice ga na silu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA