≫ 

Kija i Sloba se sreli na Oskaru popularnosti, ona mu prišla maksimalno skockana, a onda je "palo" neočekivano! (VIDEO) (FOTO)

Kristina i Sloba sreli su se u bekstejdžu pred početak dodele Oskara popularnosti u Valjevu

Kristina Kija Kockar večeras, 5. decembra, zajedno sa svojim bivšim suprugom Slobodanom Radanovićem učestvuje na Oskaru popularnosti u Valjevu, a sreli su se u bekstejdžu.

Pobednica Zadruge nedavno je počela samostalnu muzičku karijeru, a prvi takav nastup imala je prošlog vikenda u Salzburgu i uspešno probila led. Večeras će izaći pred Valjevčane, kao i njen bivši suprug, koji je stigao nešto pre nje.

Slobodan Radanović/ Foto: Nikola Tomić

Susret sa Slobom, koji nam je dan ranije rekao da u Valjevo dolazi zbog Kije iako je bolestan (pročitajte OVDE), dogodio se iza scene čim je Kija stigla na događaj, kada su se i srdačno pozdravili poljupcem u obraz. 

Kija Kockar/ Foto: Nikola Tomić

Za večerašnju manifestaciju Kija je promenila stajling, pa se pojavila sa dugom kosom vezanom u rep sve do kraja leđa, a u prvi plan je istakla bujne grudi.

Kako je izgledao trenutak kada su se ona i Sloba sreli pred kamerama, pogledajte u našem videu na početku teksta.

Kija ulazi u bekstejdž... Foto: Nikola Tomić

Kija prišla Slobi... Foto: Nikola Tomić
Srdačno su se pozdravili poljupcem u obraz... Foto: Nikola Tomić

Kija je ove večeri, tačno mesec dana nakon operacije, pokazala ožiljak na dojci, a više o tome pročitajte OVDE.

A kako su bivši supružnici pozirali nakon pozdrava u bekstejdžu pogledajte na sledećim fotografijama:

A kasnije zajedno i pozirali fotoreporterima/ Foto: Nikola Tomić
Kija i Sloba/ Foto: Nikola Tomić

Kija i Sloba/ Foto: Nikola Tomić

(Dragana Janković/B. Bajić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Za Jecu

    6. decembar 2018 | 15:55

    Kija je uskraćivanjem bračne dužnosti Slobi, pa je čovek tražio da isprazni svoje potrebe na nekom drugom mestu. A i Kija ko zna sta je radila dok je bila stjuardesa. Varali jedno drugo 5 godina i to tebi stabilan brak, ne samo Luna bilo koja devojka može da se umeša i rasturi to. Tako Jeco evo tebi takav brak ko njihov i srećno. Pozdrav od Milene2

  • dragana

    5. decembar 2018 | 20:42

    I sad mi svi hejteri recite da je ovo normalno, da on koji je prevario svoju zenu, koji se kleo u ljubav drugoj, molio je da ga napolju ne ostavi. Koji je planirao brak, decu, zivot sa tom drugom? I da, on njoj je sve to, ne ona njemu, reci koje joj je govorio, pisma, pesme koje je pisao, dela. Ne moze se reci da nije ljubav, mozete je mrzeti ali to je bila ljubav dok se neke druge stvari nisu umesale, ali nije bitno sve to. Bitno je da je covek koji je sve to radio dobio oskar popularnosti za najtrazenijeg pevaca????? A ta devojka je na stubu srama?? I ne nije ona na stubu srama zbog nje i njenog ponasanja, nego zbog ove situacije. Komentar ce odmah biti da sam njen fan, ali nisam samo realno gledam ovo, da Luni jeste bila prljava kosa, mirisala carape, svadjala se, pretila, vredjala, ali da ste malo bolje gledali, mnoge su tamo radile mnogo gore stvari. Mnoge su smrdljivije, prljavije, gluplje od nje. Ta devojka je prezivela linc veliki, sama na svojim ledjima je mnogo iznela, zbog svoje greske i treba, ali sta je sa greskama ovog bracnog para? Sa svim njenim momcima, ljubavnicima, vc aferama? Sta je sa svim recima koje i optuzbama koje su izneli, bez uplitanja Lune, ono sto je izmedju njih, kokain afere, vredjanje roditelja, 80% loseg, bez seksa, njene afere sa advokatima, abortusi???? Znaci oni su sazluzili oskare popularnosti, a Luna da bude na stubu srama, na lekovima? Pa gde mi zivimo..

  • fuuujjjj

    5. decembar 2018 | 20:16

    Swingeri!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA