"Eto šta mu je život na kraju doneo..." Kija prokomentarisala Slobinu izjavu da su njegove najbolje pesme posvećene njoj! (VIDEO)

Kockareva je sa osmehom na licu pričala o svom bivšem mužu i pesmama koje joj je posvetio

  • 37

Kija Kockar nastupila je 5. decembra na dodeli Oskara popularnosti u Valjevu na kojoj je dobila nagradu za ličnost godine i duet godine za pesmu "Ne vraćam se za staro", a na manifestaciji je bio i njen bivši suprug Slobodan Radanović.

Sloba je otpevao svoje dve najpopularnije pesme, novu "Kocku" i popularnu "Stjuardesu", za koje je rekao da su posvećene Kiji, a ona je to prokomentarisala vidno srećna i zadovoljna, a onda se i našalila na taj račun.

Kija/ Foto: Nikola Tomić

- Eto šta mu je život na kraju doneo. Ja volim obe pesme, pogotovo "Stjuardesu", jer je to napisano u nekom lepom trenutku u mom životu, međutim i nova pesma mu je okej, obe znam. Lepo je kad ti neko posveti pesmu i napiše pesmu o tebi, drago mi je što sam njegova muza i dalje - rekla je Kija sa osmehom na licu.

Kija i Sloba/ Foto: Nikola Tomić

U videu na početku teksta pogledajte šta je Kija rekla o svom komentaru u "Pinkovim zvezicama" koji je podigao veliku prašinu, a tiče se malog Ljube i njegove sestre, kao i o svojoj novoj pesmi koju će za nekoliko dana objaviti.

Kako je protekao susret sa Slobom, sa kojim se Kija srela čim je došla na manifestaciju, pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA