"Sa 5 bivših žena se ponosno šepurite, a mi smo polovnjače?!" Ana Mihajlovski zagrmela žestokom porukom muškarcima (FOTO)

- Ukoliko vam se spontano desi da izađete iz kuće i razmenite par fora sa muškom osobom, postoji velika opasnost da vam, onako, kroz šalu naravno, provuče kako nije za vezu nego, eto, malo bi se prozezao. Sve to, naravno, obogaćeno seksualnim insinuacijama i šalama koje su samo dotičnom smešne. Verovatno veli - već se razvela, šta se pravi devica?! - poručila je Ana

  • 28
Ana Mihajlovski, Foto: Nikola Tomić

Voditeljka Ana Mihajlovski iza sebe ima dva braka, a izrevoltirana ponašanjem muškaraca prema ženama koje su razvedene na Instagramu je uputila vrlo iskrenu i žestoku poruku.

Ana je objasnila šta joj smeta i kakvo ponašanje prema ženama ne može da razume, u čemu su je podržale brojne žene, muškarci, te javne ličnosti poput Nataše Bekvalac koja je do sada imala tri braka.

- "Nuspojave razvoda". Da li ste ikada pitali muškarca koliko se puta zabavljao, razveo, dobio dece, ispao budala? Nisam sigurna da je to nešto što definiše bezgrešnu rasu. Sa druge strane za ženu, neminovnost posle razvoda jeste neki od popularnih naziva poput "milf, polovnjača, raspuštenica". I dok nam se silni frajeri, sa po pet bivših žena, tako "kao vino" šepure ponosni, mi smo polovnjače. Pa, ukoliko vam se spontano desi da izađete iz kuće i razmenite par fora sa muškom osobom, postoji velika opasnost da vam, onako, kroz šalu naravno, provuče kako nije za vezu nego, eto, malo bi se prozezao. Sve to, naravno, obogaćeno seksualnim insinuacijama i šalama koje su samo dotičnom smešne. Verovatno veli - već se razvela, šta se pravi devica?! - počela je Ana.

Ana ima 36 godina i dva braka iza sebe, Foto: Nikola Tomić

- Ukoliko niste u istoj priči, a pouzdano znam mnogo nas koje nismo, osećaćete se poniženo i krivićete sebe što se niste zaključale u sobu, zauvek! Izvinite žene, nameće se pitanje: Jesmo li mi krive?! Jasno je da će mnogo vas odgovoriti sa "da"! I, znate šta? U pravu ste, krive smo... Čast najčasnijima! Ali sve i da jesmo, gde se njihovi "momenti" sakriju?! I još bitnije, gde je granica?! Gde prestaje zezanje i počinje preterivanje? Ako je svet otišao dalje od onog patrijarhalnog tripa, zanima me ko je pravio selekciju šta je pase, a šta pripada ovom 21. veku? Znate šta? Biti stoka je uvek pase! - nastavila je Ana vidno izrevoltirana.

- Procenite situaciju i ženu! Ne imponuje svima poziv na "zabavu" ma koliko razvedena bila! A vi, drage dame, ukoliko ne želite da dobijete moralni šamar od same sebe, proklinjaćete dan kada ste dozvolile sebi da ostvarite komunikaciju, najbolje je da se klonite takvih poniženja u potpunosti, dok neki od ovih poslednjih mohikanaca ne prokopa put do vas! Ima i tih normalaca i hvala im što se trude da ženu tretiraju sa poštovanjem, kakva god ona bila, jer to govori o njihovom vaspitanju, dobroti, pogledu na svet! - zaključila je Mihajlovski.

Foto: Nikola Tomić

Jedna od onih koje su joj dale podršku je Nataša Bekvalac koja joj je kratko poručila:

- Devojko dobra i lepa, ma boli te neka stvar!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    8. decembar 2018 | 10:54

    Ana sestro slatka na sta se ti obazires!? Pa jesi ti uopste upucena da smo mi u 1389oj godini jos uvek, sta ocekujes majke ti!? 😒

  • Saško

    8. decembar 2018 | 10:24

    Podržala je Barbika Koletova sponzoruša iz davnih dana

  • Primitivizam

    8. decembar 2018 | 10:33

    O tome koliko postovanje prema zenama imaju muskarci najbolje govore komentari na ovu vest. Svaka cast, muskarcine! Neko je i vasu majku tako tretirao, pozdrav

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA