≫ 

Ćerka Mileta Kitića prekinula saradnju sa Rastom, pa prokomentarisala priču da je zbog nje pukao reperov brak sa Anom Nikolić!

- Jedini razlog prekida naše saradnje je različito razmišljanje u kom smeru moja karijera treba da ide - napisala je Elena, čime je otkrila i da više nema saradnju sa Rastom

  • 7
Elena Kitić ima svega 21 godinu, Foto: Marko Jovanović

Elena Kitić oglasila se nakon višenedeljnih navoda da je ona kriva za to što su se Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta razveli.

Naime, pričalo se da su Elena i Stefan i pre njegove veze sa Anom bili zajedno, te da su se strasti rasplamsale i tokom njegovog braka sa Nikolićevom.

Na sve ovo, Elena je prvi put dala svoj komentar, ali putem svog Instagram naloga.

- Moj odnos sa Rastom je bio strogo poslovan od prvog dana, pa sve do momenta do kada smo prestali da sarađujemo. Jedini razlog prekida naše saradnje je različito razmišljanje u kom smeru moja karijera treba da ide - napisala je Elena, čime je otkrila i da više nema saradnju sa Rastom.

Elena i Rasta, Foto: ATA Images

Sve ovo je više nego čudno, s obzirom na to da Rasta nije želeo da naplati rad na Eleninim novim pesmama, a nedavno je i njen otac Mile Kitić na tu temu rekao da će se oni Rasti već odužiti.

Rasta je naš prijatelj i nije hteo da naplati to što radi sa Elenom. Mi ćemo se njemu odužiti, ima načina za to. On je izuzetan dečko, i što se tiče novca, mi uopšte o tome zasad ne razgovaramo - kazao je Kitić.

VIDEO: Sofija Rajović o muzici i dijeti: Želim duet sa Rastom, ali nikada neću biti kao Ana Nikolić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA