≫ 

Nisu je želeli jer je slepa, a lepa Hrvatica sada peva za prolazak u finale "Voicea" i na korak je do ostvarenja svog sna! (VIDEO)

- Pre osam godina u sličnom šouu u Nemačkoj nisu me prihvatili. Možda je problem bio i moja slepoća. Sad mi je divno u "The Voiceu" - kaže Bernarda koja ne vidi od rođenja, ali to je nije zaustavilo u stvaranju muzičke karijere

  • 2
Bernarda Brunović bori se za ulazak u finale, Printskrin: Youtube/The Voice of Germany - Offiziell

Bernarda Brunović ne vidi od rođenja, a svoj san ostvarila je time što je prošla u polufinale nemačkog takmičenja "The Voice" u kojem se nada pobedi!

Nemački žiri i publiku ostavila je bez daha već nekoliko puta, a u nedelju veče Bernarda, Hrvatica sa adresom u Švajcaskoj, pevaće za prolazak u finale.

- Od malih nogu sam u muzici, zaljubljena u gospel. Obožavam džez, soul, r’n’b... - priča Bernarda, čiji prvi izbor i ne čudi s obzirom na to da su joj vera i duhovnost sve na svetu.

Iako joj u Nemačkoj tepaju "hrvatska Adel", iz muzičkih takmičenja ne nosi samo lepa iskustva.

- Pre osam godina u sličnom šouu u Nemačkoj nisu me prihvatili. Možda je problem bio i moja slepoća. Sad mi je divno u "The Voiceu" - kaže Bernarda koja ne vidi od rođenja, ali to je nije zaustavilo u stvaranju muzičke karijere.

Pesme koje izvodi vrlo su zahtevne, ali je važno i to da ima tu slobodu da u takmičenju peva ono što voli, pa je gledaoce i žiri oduševila izvedbama pesama Marvina Geja i Adel, a u poslednjoj emisiji i singlom "Lady Marmelade".

- Teško mi je izdvojiti samo nekoliko uzora, postoji puno muzičara koji su mi jako važni. Josipa Lisac, ako govorimo o Hrvatskoj. Bila sam na njenom nastupu i ona je prava diva - priseća se Bernarda za koju velika takmičenja nisu novitet, jer je svojevremeno bila druga na švajcarskom izboru za pesmu Evrovizije i malo je falilo da ode na Evrosong.

- Nastupala bih za Švajcarsku, ali i za Hrvatsku - kaže Bernarda koja je rođena u Zagrebu.

VIDEO: Napustio je sve i počeo da leči bolesne slonove- muzikom!

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    9. decembar 2018 | 17:47

    BOG SAMO BOG može da ti neśto uzme i OVAKO TI PODARI.SVA SREĆA U ŽIVOTU.

  • Eni

    9. decembar 2018 | 22:30

    Gledam je i navijam za nju,prelepo peva,valjda kad Bog nesto uzme,na drugoj strani da vise.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA