≫ 

Jovana i Keba se sreli nakon priče o svađi sa Severinom i evo kako su reagovali! (FOTO)

- Nisu ni prošli jedni pored drugih, a sedeli su za različitim stolovima. Niko se od njih nikome nije javio - kaže izvor

  • 1
Jovana i Željko Joksimović na proslavi punoletstva sina Baneta Obradovića, Foto: ATA Images

Jovana i Željko Joksimović sreli su se prethodne noći sa Oljom i Draganom Kojićem Kebom, nakon višednevnih priča da ne razgovaraju zbog Severine Kojić!

Svi su bili odlično raspoloženi pri dolasku u salu hotela u kojoj se slavilo punoletstvo sina estradnog menadžera Baneta Obradovića, ali su se u sali, kako se šuška, potpuno ignorisali.

- Nisu ni prošli jedni pored drugih, a sedeli su za različitim stolovima. Niko se od njih nikome nije javio - kaže izvor.

Olga i Keba na proslavi, Foto: ATA Images

Podsetimo, vest koja je procurila u javnost pre nekoliko dana jeste ta da je Severina od Kebe tražila da Jovanu i Željka ne zove na porodičnu slavu, na koju su ranije dolazili. Keba je porvo pozvao Joksimoviće, ali je nakon navodne svađe sa Severinom pozvao Baneta Obradovića i rekao mu da ipak ne dolaze.

Razlog je taj što je Jovana navodno svojevremeno pokušala Severinu da "unizi kao majku", nakon čega je navodno tražila da Kebi bude otkazano gostovanje u emisiji koju vodi na Prvoj.

Severina i Igor navodno su se posvađali zbog cele situacije, Foto: Instagram/severina

Severina se, inače, iako je bila najavljena nije pojavila ni na Kebinom koncertu u Sava Centru, ali on je u razgovoru sa nama upravo prilikom dolaska na proslavu rekao kako je među njima sve u redu.

VIDEO: Evo šta je Keba rekao o Severini nakon što mu se nije pojavila na koncertu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA