Supruga mi je najveća podrška i najveći kritičar: Miroslav Ilić proslavio 68. rođendan u krcatom Sava centru (VIDEO) (FOTO)

- Daću sve od sebe da to bude još jedno lepo veče - rekao je Miroslav uoči izlaska pred publiku

  • 8

Miroslav Ilić proslavio je u ponedeljak, 10. decembra, svoj 68. rođendan u Sava centru, gde je u punoj Velikoj dvorani održao tradicionalni decembarski koncert. Ovaj put noć za pamćenje Beograđanima priredio je bez ijednog gosta.

Miroslav je pred sam koncert otkrio da je uzbuđen, ali da nema tremu zbog izlaska pred publiku. Najava koncerta nije bila medijski ispraćena, ali za veličinu kao što je Miroslav to i nije potrebno, što je dokazano u punoj dvorani Sava centra i ove godine.

Miroslav Ilić/ Printskrin: Telegraf

- Nisam očekivao da će ove godine biti tolika učestalost dešavanja po dvoranama u Beogradu. Te Sava centar, te Arena... Pošto sam želeo da napravim koncert samo jedno veče, nema potrebe pumpati to ili slično, ne bih da zvučim prepotentno, ali znao sam da će jedan sigurno biti pun, kao što i jeste - rekao je Miroslav uoči koncerta, a izjavu možete pogledati na početku teksta.

Miroslav Ilić u Sava centru proslavio 68. rođendan/ Printskrin: Telegraf

Supruga Gordana bila mu je u Sava centru najveća podrška i ove godine, a pevač je otkrio kako mu je to najvažnije, jer je ona njegov najveći kritičar.

Za rođendan je dobio mnoštvo želja, a jedna od njih je da peva još puno godina.

- Daću sve od sebe da to bude još jedno lepo veče - rekao je Miroslav, a zatim izašao pred publiku i nizao svoje legendarne hitove. Kako je bilo na koncertu, pogledajte u nastavku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kolo

    11. decembar 2018 | 09:00

    Pustitite stare fore, nove pesme ... ovo što je do sad izdao je za vijek vjekova, legenda.

  • Crni

    11. decembar 2018 | 06:38

    I dalje hvata na stare fore i pesme, pa on nije snimio novu pesmu u zadnjih trideset godina......

  • Marija

    11. decembar 2018 | 15:14

    Legenda!!!!!!dovoljno je reći.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA