Anabela objasnila zašto je Luni kupila baš pidžamu u obliku zeca u kojoj je simulirala scenu seksa sa Mikijem Đuričićem! (FOTO)

Mikijeva i Lunina scena pred kamerama šokirala je milionski auditorijum, a evo šta Anabela kaže na to

  • 25
Anabela, Foto: A. Nalbantjan

Nakon simulacije seksa koju su demonstrirali Luna Đogani i Miki Đuričić na društvenim mrežama su se pojavili brojni komentari. I dok su neki napadali Lunu aludirajući na to da je simulirala seks sa Mikijem, njeni fanovi su je svim silama branili.

No, ono što je nesporno jeste da je Luna nosila pidžamu sa likom zeca, a poznato je da je upravo zec bila jedna od glavnih zajedničkih ljubavi i znakova Kije i Sloba tokom Zadruge 1.

Povodom ovoga sada se oglasila i Anabela Atijas.

Anabela je objasnila iz kog razloga je Luni poslala pidžamu koja je skrojena tako da podseća kao da se maskirala u zečicu koju je nosila upravo prilikom ove scene sa Mikijem.

Luna i Miki, Printskrin: TV Pink

- Pa meni se svidela, ni na kraj pameti nisu bile neke insinuacije. Bile su dve u opticaju u njenoj veličini i ova zelena mi se dopala. Ja nemam nikakve zadnje namere, a živeli smo i pre bez ustezanja normalno, ne znam što ne bismo nastavili. Nisam primetila ni da je ona videla u tome nešto više od tople pidžamice - napisala je Anabela.

Anabela u komentaru objasnila zbog čega je Luni poklonila pidžamu u obliku zeca, Printskrin: Instagram

Podsećamo, Kija Kockar i Sloba Radanović imali su zajedničkog plišanog zeca, zbog kojeg se jednom prilikom nakon Zadruge posumnjalo da se njih dvoje tajno sastaju, jer su fanovi ovaj detalj uočili prvo na Slobinom selfiju, a potom i na Kijinom.

Da li je Anabela namerno poslala ovu pidžamu Luni kako bi se našalila na taj račun ili je u pitanju bila slučajnost još uvek nije poznato.

VIDEO: Luna najzad priznala da je bila sa Gastozom i opisala kako su se ljubili:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JANA

    11. decembar 2018 | 19:18

    Bas lepa slika mamine devojcice,covek od 40 i ona 23g.Sve sto je odvratno i nenormalno njoj je slatko.Lepo se je predstavila ove godine nemam reci,gora je nego u prosloj zadruzi..

  • Procitaj

    11. decembar 2018 | 18:38

    Ccccc, kako ne misli o tome kolika ce ju sramota biti kad udje na fakultet.

  • Lala

    11. decembar 2018 | 19:20

    Zar nisu fanovi poslali? Hahaha ko obde koga laze to vise ni oni ne znaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA