"Pevaj još malo, kad dobiješ drugi rak nećeš moći!" Kija objavila skandaloznu poruku koju je dobila, a onda je usledio brutalan odgovor! (FOTO)

Naime, nakon što je Sloba objavio crtež koji prikazuje njegovu umrlicu, na kojoj piše kako je poginuo u saobraćajnoj nesreći, Kija je podelila jezivu poruku koju je dobila

  • 83

Oni koji ne podržavaju Kristinu Kiju Kockar, Slobodana Radanovića i Lunu Đogani postaju sve suroviji, čemu svedočimo već godinu i više, koliko je ova trojka postala epicentar interesovanja.

Međutim, ono što se dogodilo Kiji i Slobi prethodnog dana ne može da se podvede ni pod "grozno", "strašno", "skandalozno", jer za tako nešto ne postoji dovoljno dobar izraz.

Naime, nakon što je Sloba objavio crtež koji prikazuje njegovu umrlicu, na kojoj piše kako je poginuo u saobraćajnoj nesreći. Posle toga, Kija je podelila jezivu poruku koju je dobila, a koja glasi:

- Pevaj još malo, kad dobiješ drugi rak nećeš moći!

Ona je ovu poruku objavila na Instagram storiju, a kao svoj odgovor objavila je svoju sliku na kojoj pokazuje srednji prst.

Printskrin: Instagram/kija_kockar__official

VIDEO: Sloba došao na žurku, prišao Kiji i evo kako su se pozdravili

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • oo

    12. decembar 2018 | 15:55

    E ovi napadi da je Kija sama sebi poslala ovu groznu i jadnu poruku su zaista dno, vrhunac zlobe i zavisti! Moze li jos nize? Ona zaista nema drugi nacin da sebi pravi marketing, pa osmislila ovu grozotu. Jadni ste zaista. Kija + Stoja = spoj godine! Samo jako Amazonke!

  • Crno jaje

    12. decembar 2018 | 13:54

    Znamo svi odakle vetar duva

  • Kole

    12. decembar 2018 | 18:07

    Hejteri dosadili ste više sa praznim teorijama zavere. Vi ste jedini koji nameštaju sve Kiji. Kija uvek govori istinu i to vas boli. Ne možete joj ništa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA