≫ 

Biljana i Janko Tipsarević se ponovo venčali! Teniser ženi priredio neviđeno iznenađenje na Maldivima (FOTO)

- Oduvek sam želeo da je obradujem i učinim nešto što ne očekuje. Ništa nisam organizovao unapred, već sam odluku doneo u trenutku - rekao je Janko

  • 3
Biljana i Janko, Foto: Telegraf

Nakon 8 godina braka Biljana i Janko Tipsarević ponovo su se venčali na Maldivima!

Naime, srpski teniser i modna dizajnerka obnovili su bračne zavete, a sve se dogodilo iznenada jer je Janko, kako kaže, oduvek želeo da učini nešto dobro čemu se njegova supruga nikako ne nada.

Oduvek sam želeo da je obradujem i učinim nešto što ne očekuje. Ništa nisam organizovao unapred, već sam odluku doneo u trenutku - rekao je Janko.

- Lepota je bila u opuštenosti. Venčanja na Maldivima podrazumevaju da se supružnici prisećaju nezaboravnih trenutaka i jedno drugom izgovaraju zavete. Nisam ni sanjala da ćemo se ponovo venčati. Janko me je potpuno iznenadio ovim romantičnim gestom i izlivom emocija - rekla je Biljana za "Story" koji je i objavio sve fotografije sa venčanja koje je izgledalo kao prava bajka.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Janko Tipsarevic (@tipsarevicjanko) on

Ceremonija je održana na plaži, a pored Janka i Biljane prisustvovali su joj i kreatorkina sestra Jovana i njen suprug, koji je Jankov prijatelj.

Kako priznaju i Biljana i Janko, obnavljanje bračnih zaveta doživljavaju kao potvrdu ljubavi i dokaz da su, kada su se 5. jula 2010. godine venčali - učinili pravu stvar.

- Brak u kome je bilo mnogo prelepih, ali i teških trenutaka, način na koji smo izlazili iz svih situacija, naša predivna ćerka, potvrđuju da smo uradili pravu stvar. Oko toga nikada nismo imali dilemu. Obnavljanje zaveta bilo je samo stvar trenutka, a sada ga već doživljavamo kao još jednu predivnu uspomenu - kaže Janko.

Biljana i Janko na Maldivima, Foto: Instagram/tipsarevicjanko

- Oboje smo emotivni, impulsivni i uporni. Rekla bih još da je Janko neizmerno duhovit i da ima sposobnost da me nasmeje u svakoj situaciji - rekla je Biljana na pitanje u kojim pogledima su najsličniji, a u kojima se najviše razlikuju.

Na kraju, oboje su se složili da im je 2018. godina bila odlična.

VIDEO: Jelena Đoković otkrila detalje o čuvenom planinarenju koje je preporodilo Novaka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA