≫ 

Slobina majka u suzama nakon čitulje i jezivog pisma koje su primili na kućnu adresu: Ja ovo ne mogu da podnesem! (FOTO)

- Ne znam, prijavićemo i policiji - rekla je Draginja kroz suze

  • 28

Sloba se javno oglasio nakon što je ova "čitulja" stigla na njegovu porodičnu adresu, Foto: A. Nalbantjan, Instagram/sampanjactatica

Nakon što je Sloba Radanović objavio jezivo pismo kao i "čitulju"  koji su stigli njegovim roditeljima na kućnu adresu u Zrenjaninu, oglasila se i pevačeva majka Draginja.

Draginja kaže da ovo nije prvi put da joj pisma sličnog sadržaja stižu na kućnu adresu, ali ovo poslednje ju je šokiralo i pogodilo više od prethodnih.

- Sve ste videli, šta da vam kažem? Ovo nije prvi put. Ja nisam htela nikom ništa da pričam, a Sloba kad je došao, on je to video i poludeo je... Možete da mislite kako je nama, kako je meni tog dana bilo strašno... - rekla je vidno uznemirena Draginja, koja je potvrdila da mesecima unazad doživljavaju slične neprijatnosti.

Draginja Radanović, Foto: Telegraf

- Da, da, od letos nam stiže sve i svašta, a ovo nam je u ponedeljak stiglo baš... I telegrami, pisma... Ja to sve cepam i bacam. Stvarno, što je preterano, preterano je. U ponedeljak su sve granice pređene. Razumem da neko voli ili ne voli nekoga, ali ovo je stvarno katastrofa, da ovako može da se radi, da se ovakve stvari dešavaju. Ne znam, prijavićemo i policiji - rekla je Draginja kroz suze.

- Ja sam majka, ja to ne mogu da podnesem. Toliko ima te zlobe, čine sve da povrede roditelja, jednu majku... To je toliko monstruozno, ružno, da ja nemam reči. Nije mi svejedno, da vam kažem, kada mi dođe to na adresu. Sve me to jako potrese, pogotovo ovo da ja odem na grob i da kukam za svojim detetom, ne znam odakle im to, odakle im toliko monstruoznih reči i izjava - upitala se zabrinuta Draginja.

VIDEO: Slobina majka prvi put nakon Zadruge o Kiji i Luni

VIDEO: Sloba o Luni: Što se mene tiče, ja nikome ništa ne dugujem!

(Telegraf.rs/Pink.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Znamo svi

    12. decembar 2018 | 18:29

    Ciji fanovi zovu Draginju Vraginja!!!Usput snajka Kiki je obozava !!

  • Boba

    12. decembar 2018 | 17:00

    Kaki nije sramota,vas sto podrzavate ovo!!prosti ne verujem kakvi ste ljudi?stidite se!ki kome zli misli,verujte da mu se vrati.pa neznam sta je slobo uradijo lose?imo je vezu ,pa sta?jel ubijo nekog?sram vas bilo!gade mi se ljudi ,gde zivim!!!

  • Bina

    12. decembar 2018 | 17:32

    Htela si sa Anabelom tikve saditi nije ti valjala snaja to ti se vraca babo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA