≫ 

Darko zapevao u banji! Pevač sa širokim osmehom slušao nove pesme, a tek da vidite u kakvom apartmanu je smešten! (VIDEO) (FOTO)

Darka je u banji posetio dugogodišnji prijatelj i kolega

  • 7

Pevač Emir Habibović posetio je Darka Lazića u banji kod Mladenovca, u kojoj se nalazi od 29. novembra, kada je izveden iz KBC Zemun.

Nakon što je Darkova kuma Andreana Čekić pre nekoliko dana donela pevaču novogodišnju jelku i tradicionalno objavila njihove prednovogodišnje selfije, Darku je u posetu došao kolega i njegov stari drugar Emir Habibović, kojeg smatraju Šabanovim naslednikom.

Objavio je snimak sjajno raspoloženog Darka dok sluša njegovu novu pesmu i peva širokog osmeha.

Darko Lazić sa drugom i kolegom Emirom Habibovićem/ Foto: Privatna arhiva

- U poseti dragom Darku... Znamo se dugo, još od početka njegove karijere. Mnogo puta smo pevali zajedno i često me je najavljivao kao jednog od najboljih pevača, a ja smatram da je upravo on najbolji, i biće još bolji kada ozdravi i vrati se na scenu. Muzika ga uvek raduje, pa se oduševio mojom novom pesmom "Ispričaću svima", koju je naš dragi Šaban za mene napisao... Dare, tek ćemo mi pevati zajedno! - napisao je Emir na Instagramu.

Darkov snimak pogledajte na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA