Oglasio se Darkov otac: Hvala Đanijevoj porodici što su obišli mog sina, ali on neće moći da peva na njegovom koncertu

  • 2

Darko Lazić zapevao je u četvrtak, 13. decembra prvi put "na suvo", a za javnost, i sve kako bi ljude pozvao na koncert Radiše Trajkovića zakazan za početak 2019. godine u Beogradu.

Đani je oduševljeno reagovao na ovaj snimak koji je Darko snimio dok su mu u banji Selters u poseti bili Đanijeva žena i sinovi, ali Lazićev otac kaže da se njegov sin neće kao gost pojaviti na tom koncertu.

- Darko se polako i uspešno oporavlja, ali on neće moći da peva na koncertu kod Đanija. Drago mi je što je porodica Trajković obišla mog sina u banji. Mi ih izuzetno poštujemo i razumemo njihovu želju da se moj sin pojavi kao specijalni gost, ali to nije moguće. Sve detalje o tome može da vam kaže njegov menadžment - kaze Milan Lazić.

Đanijeva žena, sinovi i pevačica Andreana Čekić u poseti Darku, Foto: Instagram/sladja_carpediem

- Nama je najvažnije da se Darko kompletno oporavi i da njegovo zdravstveno stanje bude stabilno. Njegov put ka oporavku je težak i ne verujemo da će biti u mogućnosti da prisustvuje Đanijevom koncertu, ali kada se oporavi organizovaćemo veliki koncert u Areni na kojem ce Lazić da se zahvali svojoj publici i fanovima. Do tada, želimo da se Darko oporavi kako treba i da stane na noge. Pesme se uveliko pripremaju, kao i njegov solistički koncert,ali o tome ćete biti blagovremeno obavešteni - poručili su iz tima Darka Lazića.

VIDEO: Prvi video-intervju Darka Lazića nakon stravične nesreće, evo kako zvuči nakon borbe za život

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA