"Jedino mogu da im polupam glave!" Više od 20 puta pojavljivale su se informacije da je Lukas mrtav, a sada se pevač direktno obratio hejterima

- Mene je ovo 17 puta ubijen, 10 puta overen, mnogo puta sam umirao. Prve tri-četri smrti su bile kritične, a posle mi je bilo lakše.- rekao je Aca Lukas u Jutarnjem programu televizije "Pink"

  • 4

Aca Lukas više puta je u centru pažnje bio zbog bizarnih i lažnih vesti o njegovoj smrti, a poslednji put to se dogodilo pre nekoliko dana kada je osvanula lažna vest da je folker ubijen u centru grada. 

- Mene zaista nije pogodilo, ali to što se desilo Slobi... Meni je ovo 17. put da sam "ubijen", 10 puta overen, mnogo puta sam umirao... Prve tri-četri smrti su bile kritične, a posle mi je bilo lakše. Prvi put su me zvali i svi ćute na telefon i jedan drug mi je bio dobar. Zove i tiho: "Aco, jesi li to ti?", Jesam. Pa piše da si umro". Pa jesam, sad sam bio na svojoj sahrani, bilo je mnogo ljudi - rekao je Lukas, i nastavio:

- Ja sam prvih puta pravio dramu. Moja majka plače i kada vidi to iako sam pored nje. Postoje pedofili, pa pljuvačina i ta slobodna reč na internetu, da može da napiše šta mu padne na pamet, ako se te stvari ne urade, onda nema smisla postojanja čovečanstva, to je katastorfa... Koga da tužim, kada je taj profil fejk. Evo, jedino mogu da idem da ih nađem i polupam im glave, prebijem idiote jer drugačije ne možeš da ih naučiš pameti ili da postoji zakon pa da ide u zatvor, da ne moram da bude ja zakon. Ja mogu da ga nađem vrlo lako - naveo je Lukas.

 
 
 
View this post on Instagram
Šta da kažem, osim da stručnjaku koji je ovo smislio poželim sve najbolje, jer mu očigledno baš i nije najbolje! Ustvari uopšte mu nije dobro! Ali kako kažu “što je babi milo to joj se i snilo“! Ovog puta, na žalost ovog degenerika, baba je imala “fake” san! Ko god da je ovo smislio mogu da mu poželim da NE DOČEKA TO ŠTO MU SE MOTA U GLAVI, i da svakako “gore” ode pre mene, što će svakako i biti! Jer takvi idioti i ne treba da žive! SVE MOGU DA ZAMISLIM AL DA NEKO POŽELI I OBJAVLJUJE TUDJU SMRT, TAJ STVARNO NIJE ZA ŽIVOT! PRIJATELJI I FANOVI, DOBRO SAM, ŽIV, ZDRAV! I BIĆU JOŠ DUGO!!! (koliko god se to nekima ne svidja) I NARAVNO BIĆU NAJBOLJI! VIDIMO SE U ARENI!!!! 31.12. #AcaLukasA post shared by ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official) on

- Na tim društvenim mrežama neki kreten može da piše šta hoće, bljuvotine o meni, Slobi, Breni jer je ljubomoran, žena ga tuče kući pa ne sme njoj ništa da kaže, ili živi sa mamom, ima 52 godine i nije se nikad ženio i takvi kreteni sede u svojim sobama i pljuju uspešne ljude, svašta pišu. Ja se ne nerviram, ali nekada pišu loše o mojoj deci i takvom bi majumunu oko izvadio, evo javno kažem, jer mu to zakon dopušta. Kakav ja zakon imam?! To se ne sakcioniše - ističe Lukas.

Zajedno gost sa Acom bio je i Sloba Radanović, koji se našao u sličnoj situaciji. Naime, nepoznata osoba je roditelju mladog pevača poslala "čitulju".

- Ovo je moja tek druga treća smrt. Mene to ne tangira, ali je to poslato na moju kućnu adresu, roditeljima, zamislite sad da vide moji roditelji to. Moji roditelji su stariji ljudi, to ih je baš pogodilo. Naši životi više vrede od njihovih mišijih života, jer da su stavili sebe, to ne bi ništa bilo. Neko je posvetio dva sata svog života da napiše četiri strane, poslato je preporučeno pismo iz Čačka i stiglo je na kućnu adresu. To može da se istraži, ali šta ja sad da otkrijem da je to neko dete, neka baba. Ne želim da ih tužim da bi dobio novac - rekao je Sloba i dodao:

- Nije me strah, strah me je jedino za roditelje. To su osobe koje nemaju svoj živote, ali ovo su morbidnosti, i pretnje smrću i želje da te vide mrtvog. Odneo sam svom advakatu, pa da on to istraži - zaključio je pevač.

Pogledajte gostovanje Ace Lukasa i Slobe Radanovića na Jutarnjem programu "Pink" televizije:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pečat

    14. decembar 2018 | 14:55

    Ne znam kome su interesantne ovakve šale...

  • Qwer

    14. decembar 2018 | 23:20

    Lepo mu je Aca odgivirio. Čak je bio blag. Zaista da čovek ne poveruje. Ljudi, ne radujte se tuđoj smrti, nije lepo a i Bog ume da to vrati kako ne očekujete.

  • joca

    14. decembar 2018 | 22:10

    I treba to istraziti i saznati ko je to napisao ili uradio i onda javno zajedno sa punim imenom i prezimenom i slikom objaviti u svim novinama. Ja razumem nekoga ne voliš, napišeš komentara i staviš do znanja da ga ne voliš, ali ovakve stahote, e to treba kazniti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA