"Volim te, mala moja, bila mi je čast igrati se s tobom!" Poslednje poruke učesnika Farme preminuloj koleginici teraju suze na oči

Neutešne kolege još ne mogu da veruju da je Edita tragično nastradala

  • 1

Bivša učesnica hrvatske verzije rijalitija "Farma", Edita Ptičar, poginula je prošle noći u saobraćajnoj nesreći u mestu Topolje, kod Ivanić-Grada, a ova vest potresla je njenu porodicu, prijatelje, kao i gledaoce šoua.

Edita je zajedno sa ostalih 17 kandidata ušla u rijali koji su snimali tokom prošle godine. Ptičar je u "Farmi" provela 11 nedelja za koje je istakla da su joj neprocenjivo iskustvo u kojemu je stekla iskrene prijatelje.

Ispala je u epizodi koja se na televiziji prenosila 1. decembra. Međutim, svi učesnici koji su ispali, vratili su se u šou zbog finala u ponedeljak.

Neutešne kolege još ne mogu da veruju da je Edita tragično nastradala, a samo par sati ranije objavila je selfi na kojem srećna i nasmejana pozira sa prijateljima u kafiću.

Edita Ptičar sa prijateljima objavila selfi samo par sati pre saobraćajne nesreće, Printskrin: Instagram/pticarica_e

- Edita je bila jako vedra, vesela i pozitivna devojka. Nikakva zloba nije bila u njoj. Volela je da radi i stvarno je bila vredna. Čule smo se pre par dana i dogovarale se da izađemo. Stvarno sam u šoku. Ona je celi svoj život proživela u suncu kao što je i sama bila sunce - rekla je Matea Jambreković.

- Čula sam za ovu tužnu vest, u šoku sam. Uvek se setim i sećaću se njenog osmeha. Iako se nismo puno družile, Edita je bila draga djevojka - rekla je Maja Putica domaćica iz Dubrovnika.

Saša Vujnović kaže kako je s Editom imao divno iskustvo na "Farmi".

- U šoku sam totalnom, potresen i sav nikakav. Uvek smo se držali skupa i radili zajedno. Jedna divna osoba kao ona nije zaslužila da izgubiti život - rekao je on.

- Teško mi je. Kada sam saznao šta se dogodilo, noge su mi se odsekle. Ne mogu da verujem da je ovo realnost. Nikada o Editi nisam ništa loše rekao. Nismo bili u istom klanu, ali ću ju pamtiti kao upornu, vrednu i marljivu devojku - rekao je Ozren Tkalčević, bioenergoterapeut iz Bjelovara.

Edita Ptičar, Printskrin: Youtube

- U glavi mi je pesma koju mi je pevala u krevetu. Teško mi je. Pamtiću ju po dobrom i vedrom duhu. Po snazi i po pevanju - kazala je Štefica Rožanković.

- Kako pamtiti nekoga ko ti je ušao u srce a nikad izaći neće? Mala, kako sam je od milja zvala, ne zaboravlja se. Smejala se najiskrenije, plakala je kada niko nije video, ljutiti borac protiv nepravde i veliki zagovornik pravih ljubavi. Podržavala me i gurala onda kada bi padala, davala mi snagu kad sam posustajala, čak i sad u ovim trenucima tuge, ja znam da se dere na mene i viče: "Aneeee, izdrži, ja sam tu, znaš da sam uz tebe, pobedićemo i tugu!" Volim te, mala moja, bila mi je čast igrati se s tobom, odmori se, anđele, a nastavljamo dalje kad ti se i ja pridružim. Ti se ne pamtiš, ti živiš u meni - reči su koje joj je Anica posvetila.

Edita je u slobodno vreme plesala folklor i volontirala u dobrovoljnom vatrogasnom društvu, a radila je i kao konobarica. Kako je istakla pre šoua, volela je prirodu i izlaske. Sebe je opisivala kao romantičnu dušu koja nije ninimalo sramežljiva. U rijaliti se prijavila najviše zbog životinja, upoznavanjem života na selu i novog iskustva.

Edita Ptičar, Foto: Instagram/pticarica_e

(Telegraf.rs/24 sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • maja

    14. decembar 2018 | 18:05

    Gledam Hrvatsku farmu,ova devojka je stvarno bila dobra dusa.Mnogo mi je zao,saucesce porodici...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA