≫ 

Karleuša i trudna Aleksandra gošće na koncertu Saše Matića u krcatoj Areni u Zagrebu, kad je JK izašla na binu Hrvati popadali u trans! (VIDEO) (FOTO)

Saša Matić održao je prvi od dva koncerta u Zagrebu, a gosti sinoć bili Jelena Karleuša, Aleksandra Živojinović, Edita Aradinović i Željko Samardžić

  • 16

Saša Matić rasprodao je dve Arene u Zagrebu, 15. i 16. decembar, a na prvom "Extra koncertu godine" održanom u subotu specijalna gošća bila je i Jelena Karleuša.

Jelena se u nekom momentu, kada su krenuli taktovi njenog i Sašinog velikog hita "Ne smem da se zaljubim u tebe" pojavila na bini pred krcatom Arenom u koju više ni igla nije imala gde da padne, a stajling koji je odabrala ostavljao je bez teksta!

I za ovu priliku se Karleuša maksimalno skockala, vodeći računa o baš svakom detalju, i svojom pojavom po ko zna koji put "oduvala" i ostavila sve bez teksta.

Jelena Karleuša raspametila stajlingom za zagrebačku publiku/ Foto: Instagram/karleusastar

Osim Jelene, Saši su se na sceni kao specijalni gosti pridružili i trudna Aleksandra Živojinović, koja je sa njim otpevala hit duet "Ko si ti", zatim Edita Aradinović koja je umesto Severine otpevala njihov duet "More tuge", i Željko Samardžić, dok će u nedelju, 16. decembra, gost iznenađenja na Sašinom koncertu biti Aca Lukas.

Kako je bilo dok je Jelena čekala da izađe na binu, kako je izgledao njen izlazak pred krcatu Arenu, kao i još puno toga, pogledajte u videu na početku teksta.

Jelena Karleuša pred izlazak na binu/ Printskrin: Instagram/karleusastar

A kako je trudna gospođa Živojinović izgledala i zvučala na sceni pogledajte u nastavku teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deff

    16. decembar 2018 | 12:57

    Pa normalno da će da popadaju kada je izasla gola...

  • Драган

    16. decembar 2018 | 13:53

    Пда мора тако кад незна да пева

  • Iha

    16. decembar 2018 | 13:08

    Pa ako ih ne ostavi u transu golotinjom,pjevanjem sigurno nece.Sta ce jadna,bori se s onim sto ima.Bitno da je u centru paznje,u suprotnom ziva nije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA