≫ 

Kija postala crnka: Pokazala novu boju kose i bujan dekolte, a u ovoliko izazovnom izdanju je još niste videli! (VIDEO) (FOTO)

Kockareva je sve oduševila novim imidžom, a mnogi je u prvi mah nisu prepoznali

  • 75

Kija Kockar promenila je svoj imidž, a sve to zbog slikanja za naslovnu stranu prestižnog američkog magazina.

Kija je za ovu priliku promenila izgled i sve iznendaila pokazavši da više nije plavuša, a mnogi je u prvi mah nisu prepoznali sa crnom bojom kose.

Kijina je pozirala u izazovnoj odevnoj kombinaciji, a na sebi je imala uske pantalone i sako koji je bio raskopčan, pa je njen dekolte bio u prvom planu.

Kija na slikanju za naslovnu stranu američkog magazina, Foto: Telegraf.rs
Kija promenila boju kose, Foto: Telegraf.rs

Kija drastično promenila imidž, Foto: Telegraf.rs

Kako je Kija pozirala dok je bila okružena seksi manekenima u izazovnoj odevnoj kombinaciji možete pogledati u videu na početku teksta.

Za ovaj magazin nedavno se slikala i Anastasija, ćerka folk pevačice Cece Ražnatović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RS

    17. decembar 2018 | 08:04

    najbolja pjevacica na svijetu, ma sta pjevacica, doktorka, instalaterka, frizerka, cak se razumije i u kopanje bunara i u odrzavanje trafostanica, takodje kako se uspjesno vodevojne sile na bliskom istoku i pravljene marmelade od malina. Najvise me iznenadilo da je pretukla cak norisa i to dok je spavala

  • Tamo daleko

    17. decembar 2018 | 00:33

    Ne zivim u Srbiji,da li neko moze da mi kaze,ko je ova Kija? Djevojka je ispod prosjeka a kada citam Srpske portale vidim da je neko vjestacki forsira u svim poljima.Hvala.

  • Mirela

    17. decembar 2018 | 00:35

    Zena jednostavno moze sve i bez ikog. Je li ikada bio neki naslov o velikom talentu SR bez veza sa zenom i ljubavnicom? Evo Kristina moze bez svakog, a sto jos cupa svog muza ona samo zna i ako joj je bitno neka joj bude. I dobro napisa neko vise naslova o njoj nego o svima zajedno i nije to dzaba-citamo, zanima nas, to je ocito jer je najvise komentara, citanja. Dzaba sve, to su cinjenice, kome pravo, kome krivo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA