Smrtni slučaj u porodici Lazić: Darko izrazio želju da ode na sahranu, lekari mu strogo zabranili izlazak iz banje

- Nije mi do priče. Preminula mi je tetka koju sam obožavao - rekaoje kratko Darkov otac, a potom se na telefon javila i Lazićeva majka

  • 0
Darko Lazic Foto: ATA Images

Darku Laziću, koji se u Selters banji oporavlja od saobraćajne nesreće koju je na putu Subotište-Brestač imao 23. oktobra, preminula je baka.

Reč je o tetki njegovoj oca Milana za koju je porodica bila vrlo vezana, a Darko neće biti u stanju da ode na sahranu.

- Lazići su u šoku, iznenada ih je napustila baka koju su obožavali, a Darka je ova vest dotukla. Bukvalno je očajan jer je osoba koja je obeležila njegovo detinjstvo, kada se najmanje nadao, preminula. Nije bila bolesna i do poslednjeg dana je vodila aktivan život. Trebalo je da poseti Darka ove nedelje, ali, nažalost, nije joj bilo suđeno - kaže dobro obavešteni izvor i tvrdi da je Darko odmah izrazio želju da ode na sahranu bake.

Darko u banji Selters, Foto: Telegraf

- Darka boli duša što nije uspeo da se susretne sa bakom koja je mu je svakodnevno slala poruke podrške. Obećao joj je da će stati na noge i da će promeniti život iz korena, jer mu je ona redovno držala pridike. Lazić je rekao roditeljima da na njenu sahranu mora da ode, međutim, lekari su insistirali da ne napušta banju Selters jer bi to moglo da škodi njegovom oporavku - zaključuje izvor.

Darkovi roditelji Milan i Branka potvrdili su ova saznanja.

- Nije mi do priče. Preminula mi je tetka koju sam obožavao - rekao je kratko Darkov otac, a potom se na telefon javila i Lazićeva majka.

- Nakon svega što smo proživeli poslednjih meseci zadesio nas je i smrtni slučaj - rekla je Branka.

VIDEO: Prvi video-intervju Darka Lazića nakon stravične nesreće, evo kako zvuči nakon borbe za život

(Telegraf.rs/Republika.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA