≫ 

Neda Ukraden otkrila kako je na dočeku Nove godine umalo završila sa dve leve cipele, priznala šta misli o rijaliti zvezdama i da li bi snimila duet sa Kijom i Slobom (FOTO)

- Ja sam neko ko nije ta vrsta zvezde... Dobili su jednu neviđenu reklamu, neko je pametno razmišljao na pametan način - izjavila je pevačica

  • 15
Neda Ukraden, Foto: Nikola Tomić

Popularna pevačica Neda Ukraden na Valjevskom oskaru popularnosti nagrađena je oskarom, a među učesnicima i nagrađenima tog događaja bili su pobednica Zadruge 1 i pevačica Kristina Kija Kockar i njen bivši muž Slobodan Radanović. Pevačica je otkrila šta misli o bivšim supružnicima i da li bi sa njima snimila duet.

Neda se raduje predstojećim praznicima, ali jedan doček Nove godine, kada je nastupala u Sidneju, posebno će pamtiti jer je umalo zapevala sa dve leve cipele!

  • Kaže se da se novogodišnje želje ostvaruju, šta ćete vi poželeti za Novu godinu?

- Zdravlje, srećnu porodicu, uspeha imam, zaista se ni u snu nisam nadala da ću nešto tako doživeti do tih godina. Tako da mogu samo Boga da molim da budemo zdravi, da budemo zajedno, da smo jedni drugima privrženi, da se volimo i širimo pozitivnu energiju.

Neda Ukraden, Foto: Marko Jovanović
  • Da li pamtite neku anegdotu sa dočeka Nove godine?

- Pevala sam u Sidneju za Novu godinu, tada je tamo žarko leto, plus 40 stepeni, ja sam ponela garderobu računajući da će biti toplo. Spremila sam neku odevnu kombinaciju, međutim, šetajući po nekim prodavnicama u Sidneju vidim neke dobre sandale. Bile su uz haljinu tip-top, ja ih kupim, i kao neću da ih nosim do tada da se ne bi oštetile. Dolazi taj trenutak, osam sati uveče, otvaram kutiju, a u kutiji dve leve sandale. Obula sam to što sam ponela, ali sam bila besna na sebe, na te prodavačice. Oni su sledeći dan radili, 1. sam otišla u dućan i kad sam prodavačici sasula sve u lice od toga: "Glupačo, u šta gledaš", do toga: "Znate li vi šta ste vi meni napravili?!". One su samo govorile: "Sori, sori". Dve leve...a bile su tako idealne uz tu haljinu sa kamenčićima, kao da ih je neko pravio za nju. Međutim, prodavačica je iskombinovala dve leve.

  • Bili ste deo ovogodišnjeg Valjevskog oskara popularnosti?

- Svaka nagrada je draga, to je lepo priznanje. Osećam zahvalnost prema tim ljudima koji su me se setili, izglasali. To je potvrda minulog rada i podstrek da se nastavi, nečim ste obeležili svoje postojanje. Žao mi je što nisam mogla lično da pristsutvujem, imala sam promociju u Zagrebu.

Neda Ukraden, Foto: Marko Jovanović

  • Rekli ste da rijaliti zvezde koje su uplovile u muzičke vode imaju "rok trajanja".  Spot za duet Kristine Kockar, pobednice Zadruge 1 i Stoje ima nekoliko milona pregleda, kako to komentarišete?

- Ja sam neko ko nije ta vrsta zvezde, oni koriste trenutak koji je za njih idealan, da unovče tu svoju popularnost. Dobili su jednu neviđenu reklamu, neko je pametno razmišljao na pametan način - zašto ja ne bih njoj napisao pesmu i doneo sebi još malo para... Ja ništa to ne osuđujem, to je pametno donesena odluka. A koliko će to trajati, ja ne znam, nikad nisam igrala na tu kartu.

  • Da li biste vi snimili duet sa Kristinom ili možda sa njenim bivšim mužem Slobodanom?

- Ja sam čula da taj dečko jako lepo peva. Šteta je što se upetljao u tu prizemnu porodičnu priču i na neki način skrenuo pažnju sa svog talenta koj je očigledan. Nemam želju da sniminm duet sa njim, a ni sa njeogovom ženom, ali nemam ništa protiv, ko voli - nek' izvoli.

Neda Ukraden/ Foto: Marko Jovanović

VIDEO: Kija i Sloba se sreli na Oskaru popularnosti u Valjevu

(D. Janković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Istina

    18. decembar 2018 | 20:37

    Kijin i Slobin rok trajanja je kraj zadruge 2. Eventualno kad Luna preboli Slobu i prestane da ga pominje. Ma cim se ona skroz odvoji od njih nema ni njih vise. Tako da ja predvidjam jos poprilicno dug rok trajanja Kije i Slobe, s obzirom na to da ce i Luna da se bavi javnim poslom, bilo da je pojavljivanje u emisijama, rijalitijima ili cak pesmu da snimi. Da nedo Bog Lune nema, jedino onda bi ekspresno istekao rok trajanja i Kiji i Slobi. Mada je dosta tu Bogami i Anabela garancija za to, i ona je dosta doprinela.

  • Putin R.S

    18. decembar 2018 | 22:04

    Bravo Nedo za jako pametan i lep govor. Prizemljila si ih bas kako treba

  • To je ⭐⭐⭐

    18. decembar 2018 | 20:42

    Bravo, za prizemnu, telentovanu, obrazovanu, kulturnu i pravu zvezdu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA