Elena Karić obukla bundu iako godinama ne nosi pravo krzno, odmah je napali, a onda je objasnila zašto je to morala da učini (FOTO)

- Ne bi mi palo na pamet da Eskimu objašnjavam da ne treba da peca ribu jer da jede zeleniš ne može i nema niti da pripadnicima Sami kulture dokazujem da ne treba da jedu meso niti gone irvase - objasnila je Elena

  • 5
Elena Karić, Foto: Instagram/elena.karamankaric

Elena Karić u godinama unazad promenila je svoje životne navike, pa je sada maksimalno posvećena prirodi, raznim običajima skoro pa nepoznatim ljudima u ovim predelima, a uz to je i isključivi vegan. Ćerka naše poznate kreatroke Verice Rakočević ne nosi ni krzno, pa je zato njene pratioce iznenadila fotografija na kojoj je u bundi od pravog krzna.

- Samo se nadam da ne nosite pravo krzno - samo je jedan od brojnih komentara onih koji su primetili šta Elena ima na sebi.

Međutim, brzo je usledio njen odgovor.

- Dženata draga, ja sam odavno prestala da nosim krzno i da jedem životinje. Ovo na meni jeste krzno divlje životinje koje su mi lokalni stanovnici, odosno moji domaćini posudili jer na -35 među domorodačkim stanovništvom je nesuvislo nametati svoju filozofiju i birati modni detalj makar bio nekome etički ispravan. Ne bi mi palo na pamet da Eskimu objašnjavam da ne treba da peca ribu jer da jede zeleniš ne može i nema niti da pripadnicima Sami kulture dokazujem da ne treba da jedu meso niti gone irvase, što je obeležje njihove kulture vekovima - napisala je Elena.

Evo i fotografije:

Elena u pravom krznu, Printskrin: Instagram/elena.karamankaric

VIDEO: Prošla je 21 godina od tada, a Gvinet je tek sada pričala o raskidu sa Bredom Pitom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iv

    17. decembar 2018 | 15:18

    E od ovih vegana i ostalih ludaka koji od dosade nemaju pametnija posla pa listaju forume po ceo dan i drve drugima o zdravoj ishrani i ne jedenju mesa i o statnosti svega bla bla mi se vise povraca!

  • Boba

    17. decembar 2018 | 14:47

    Vrlo normalna zena!prelepa je!al nazalist i tad vam nesto smeta!nesrecnici!

  • mmm

    18. decembar 2018 | 00:33

    nije istina da ne nosi pravo krzno. Uvek je nosila i to vrlo skupocena, kao sto nosi i ugg cizmice, koje su isto krzno i koza iako se nose na nogama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA