"Nisam poželjna, jer sam se borila za pravdu" Mirjana Karanović progovorila o zabrani koja traje 30 godina, a ima veze sa Anicom Dobrom

- Igrala sam po osnivanju tog pozorišta jednu predstavu i posle toga nikada više - rekla je Mirjana

  • 15

Glumica Mirjana Karanović progovorila je o tome zbog čega je, kako kaže, godinama zabranjena u Zvezdara teatru.

Glumica kaže da je poslednju predstavu u Zvezdara teatru igrala još pre 30 godina i da je nakon toga više nisu zvali, a razlog je, kaže, bio taj što se borila za veći honorar svoje koleginice Anice Dobre.

Mirjana je govorila i o tome da li se boji za svoje angažmane u budućnosti.

- Ne, ja nemam strah od toga šta će biti, jer ja sam sve to već davno prošla. Pre nekoliko meseci sam saznala zašto ja više nikada nisam zaigrala u Zvezdara teatru. Igrala sam po osnivanju tog pozorišta jednu predstavu i posle toga nikada više. Trideset godina me nisu zvali posle hit predstave "Mrešćenje šarana", u kojoj sam igrala. I sada ću vam reći zašto: Zato što sam se pobunila što tada mlada glumica Anica Dobra ima honorar kao statista u toj predstavi. Smatrala sam da je to nepravda i da je ona odlična mlada glumica i uspela sam da se izborim da ona dobije malo veći honorar. I taj moj angažman da se izborim za neku pravdu je doveo do toga da nisam bila više poželjna u Zvezdara teatru - tvrdi Mirjana.

Mirjana Karanović, Foto: ATA Images

- Ali je to dovelo do jedne druge stvari - Anica mi je ispričala da kad god može, ona pokuša da pomogne nekom mladom glumcu. I kada mi je ona to rekla, shvatila sam balans toga šta ja zapravo radim i kakva je moja cena. I onda sam rekla: "Da, ja želim da platim tu cenu" - rekla je Mirjana između ostalog u odgovoru.

Anica Dobra, Foto: Tanjug/Boki

(Telegraf.rs/Nedeljnik)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mama

    17. decembar 2018 | 19:12

    Ne ide politika i gluma zajedno.

  • Joca

    17. decembar 2018 | 23:52

    Kakva crna pravda, ti se boriš za američke interese i njihovu boleštinu

  • Nena

    17. decembar 2018 | 21:48

    E moja Mirjana, dzabe ti sve, kad te sopstveni narod ne voli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA