≫ 

Miša Janketić je u braku 46 godina, sa suprugom se gotovo nikada ne pojavljuje u javnosti, a evo koja glumica je njegova žena! (FOTO)

Miša iz braka sa glumicom ima četvoro dece

  • 4

Glumac Mihajlo Miša Janketić u braku je sa 12 godina mlađom glumicom Svjetlanom Knežević, a sada je otkrio i kako je počela njihova ljubavna priča.

Njih dvoje se gotovo nikada ne pojavljuju zajedno u javnosti, a iz skladnog braka koji traje 46 godina imaju četvoro dece Ivu, Milicu, Marka i Radomira.

Njihova ljubavna priča počela je u Sarajevu, a Svjetlana je bila zaljubljena u drugog mladića. Upoznali su se kada ju je on tešio zbog raskida sa tadašnjim izabranikom.

- Svjetlana je bila vrlo mlada kada smo se sreli u Sarajevu. Imala je 16, a ja 28 godina. Bila je veoma lepa devojčica. I dan-danas je lepa. Bila je zaljubljena u drugog mladića. Tada sam bio zreo čovek, dosta rano sam delovao autoritativno. Hteo sam brže da ostarim. Oni su se razišli, pa sam je tešio. Govorio sam joj se se ne sekira, da ću se, kada bude odrasla, oženiti njom. Baš je tako bilo. Kad je imala 22 godine, otišao sam u Sarajevo, uzeo je i oženio. Održao sam obećanje. Istina, u međuvremenu je bilo nekih malih pesmica i nekih pisama, jer ona je tad učila baletsku školu u Sankt Petersburgu, u Lenjingradu, a ja sam bio ovde, pa smo se malo dopisivali - rekao je glumac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan V.

    18. decembar 2018 | 13:31

    46 god u braku,impozantno zvuci.A da za sve to vreme nije bilo skandala,prozivki..Idilicno nema sta.Svaka cast Janketicima i svako dobro Misi i svekolikoj porodici.Predivan primer svim generacijama.

  • 🐤

    18. decembar 2018 | 13:43

    Bravo za ovu lepu porodicu,zelim im da do kraja zivota budu zajedno.

  • Svaki dan nesto novo

    18. decembar 2018 | 14:13

    A barate,nisam znao da mu je Sneki zena,a toliko puta sam gledao Srecne ljude i naravno Porodicno blago😍

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA