≫ 

Umesto slavnog Ejdusa u predstavi je zaigrao Pele, a Boda Ninković sada otkriva kako se kolege podržavaju u ovakvim momentima (VIDEO)

- Postoji ta izreka "Show must go one" - kaže glumac za Telegraf

  • 0

Predrag Ejdus, Irfan Mensur i Slobodan Boda Ninković trebalo je da čine glumačku postavu predstave "Hor bečkih dečaka". Međutim, smrt legendarnog Ejdusa pokvarila je planove i radost koju je publika osećala što će ovaj trojac gledati na daskama koje život znače.

Predragova uloga na kraju je pripala Draganu Petroviću Peletu, a Boda za Telegraf kaže da su u takvim situacijama kolege vrlo kolegijalne.

- Bude tu i duhovitosti, obično kolege preuzmu brigu o čoveku koji uskače... Pa, i ako nešto zaboravi, oni kažu umesto njega, povedu ga po sceni ako zaboravi neki deo... Postoji ta izreka "Show must go one" bez obzira na sve - rekao je glumac.

Slobodan Boda Ninković igra u predstavi "Hor bečkih dečaka", Printskrin: Telegraf

- Evo, pre nekih petnaestak-dvadeset dana je moj dragi kolega Pele uskočio na mesto nažalost pokojnog Pece u predstavu "Hor bečkih dečaka" i, naravno, svako donese svoju boju. Pele je to uradio izvanredno, ali je namerno tri puta "skinuo", odnosno uradio na način Pece Ejdusa. To je bila neka vrsta omaža našem dragom kolegi - rekao nam je Boda.

Razgovor poslušajte u videu na početku našeg teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA