Ceci nudili da peva o seksu, Karleuša se naljutila, a Viki se i dan danas kaje: Evo zašto ovi dueti nikad nisu ugledali svetlost dana

Do saradnje između pevačica nije došlo iz različitih razloga

  • 0

Mnoge domaće muzičke ličnosti ukrstile su glasove i otpevale duete koje su postali megapopularni i koji traju dugi niz godina. Ipak, kako u svemu postoje dve strane medalje, bilo je i mnogo onih dueta koji su bili u planu, ali iz različitih razloga nikada nisu ugledali svetlost dana.

Pevačica Ana Nikolić 2007. je snimila album "Devojka od čokolade" na kojoj se nalazi numera "Plakaćete za mnom oboje" koju je prvobitno trebalo da snimi sa Viki Miljković koja je u to vreme doživela veliku popularnost zahvaljujući hitu "Mahi, Mahi". Ipak, Viki nije snimila ovu numeru sa Anom, jer je slušajući shvatila da pesma nije za duet, te ju je Nikolićeva izvela solo i stavila na album.

Miljkovićeva se, ipak, kasnije pokajala što nije snimila duet sa koleginicom. Sa razlogom, naravno, jer je pesma više nego dobro prošla.

Ana Nikolić, Foto: Instagram/ananikolicofficial

- Veoma mi je žao što nisam sa Anom snimila duet... Ko zna, možda do saradnje dođe na nekoj novoj pesmi - rekla je Viki pre nekoliko godina.

Viki Miljković, Foto: Nikola Tomić

Odnos pionirki "Zvezda Granda" i dalje je prilično nedefinisan, ali ako je verovati u ono što njih dve pričaju - sada su u dobrim odnosima.

Međutim, Slavica je nedavno potvrdila da se Tanja i ona nisu složile oko dueta koji je trebalo da snime. Njih dve publika godinama "tera" da snime duet i to je i bilo u planu tokom Slavičinog povratka na estradu. Ipak, Tanja je želela da duet bude urbanijeg zvuka, poput pesme "Oči boje viskija" koju je snimila sa Coronom i Rimskim, dok je Slavica želela da se vrati muzici kakvu je ranije pevala, te su ovi planovi pali u vodu.

Slavica Ćukteraš i tanja Savić, Foto: ATA Images

Pre dve godine u javnosti se najavljivao duet Milice Todorović i hrvatske zvezde Jelene Rozge koji bi trebalo da osvoji region.

Na kraju je sve spalo na "pustu želju", te od pesme koju su planirali da snime nije bilo ništa.

- Pa nas dve smo se ganjale jedno dve godine, pričale smo o duetu. Ja sam joj ponudila pesmu, i njoj se to jako dopalo i snimile smo pesmu. Njoj se onda nije dopao aranžman na kraju, pa se onda meni dopalo kako sam otpevala, pa smo mi to menjale i menjale i menjale, pa smo onda rekle neki drugi put - rekla je Milica nedavno.

Jelena Rozga, Foto: Nikola Tomić

Ipak, Milica je snimila duet sa Eminom Jahović pod nazivom "Limunada", koji je jedan od najvećih hitova 2017. godine.

Nakon koncerta na "Ušću Jelena Karleuša se povukla iz medija, a veliki povratak je planirala pesmom u kojoj bi učestvovala pevačica Sajsi MC, koja je tih godina postajala sve popularnija i nije snimala duete sa pevačima koja pevaju komercijalnu muziku.

Jelena Karleuša, Foto: Telegraf

Jeleni se duet sa Sajsi učinilo kao sjajna ideja i dogovori su tekli po planu, sve dok Karleuša pomenutu reperku nije videla u duetu sa Severinom za pesmu "Silikoni".

MC Sajsi i Severina u spotu za "Silikone", Foto: Promo/Marko Vulević

Grupa "187" je s početka dvehiljaditih godina bila jedna od najpopularnijih i ređali su hitove poput "Nikada nećeš znati", "Slikaj je". Godine 2003. snimili pesmu "SEX" koju su otpevali u duteu sa pevačicom Tamarom Todevskom.

Malo je poznato da su članovi grupe imali u planu da ovaj hit snime sa folk divom Cecom Ražnatović, ali do krajnjeg audio materijala nije došlo:

- Bili smo u pregovorima s Cecom, ali zbog spleta nekih okolnosti nismo ostvarili saradnju. Mi smo uvek gledali da spojimo nespojivo. Ceca je svesna da bi to uradila vrlo lako i dobro - rekao je pevač ove grupe Bane u jednom intervjuu prošle godine.

Ceca Ražnatović, Foto: Telegraf

Šou "Operacija Trijumf" pre 10 godina doživeo je veliku popularnost širom regiona i mladi talenti su se izdvojili za kratko vreme. Jedna od njih je i Sonja Bakić koja je sve oduševila sjajnim glasom. Ona je tokom jednog od svojih nastupa delila scenu i sa svetskom zvezdom Anastasijom i prognozirali su joj sjajnu karijeru.

Nakon "Operacije trijumf" snimila je pesmu "Prisioner", koja je doživela solidan uspeh, a nakon toga je najavila i duet sa talentovanom hrvatskom pevačicom Ninom Badrić.

Ipak, iz tima popularne pevačice usledio je ovaj odgovor:

Nina Badrić, Foto: Instagram/badrich

- Nina trenutno nije u pregovorima ni sa jednim pevačem o snimanju dueta, pa tako ni sa navedenom Sonjom Bakić. Sonja je, svakako, jedna od najtalentovanijih pevačica iz "Operacije trijumf" i nema sumnje da će napraviti veliku karijeru, no o mogućem duetu i saradnji trenutno nema govora - rekao je tada Ninin PR.

Da li je pevačica u međuvremenu shvatila da javnost izgubila interesovanje za pevače iz "Operacije trijumf", pa je na ovaj način želela da poruči da od dueta nema ništa, nije nam poznato. Inače, Sonja nakon ovoga nije snimila nijednu numeru.

Reper i pevač Vuk Mob nedavno je obelodanio svoju vezu sa Milenom Ćeranić, ali i da mu je propao duet sa astraktivnom pevačicom Sandrom Afrikom.

Vuk Mob, Foto: Nikola Tomić

Vuk je imao gotove pesme i ponudio ih je Sandri Africi, ali ga je ona "ispalila" zbog Raste.

VIDEO: Kijin bivši obelodanio vezu sa Milenom Ćeranić

VIDEO: (AUDIO) Dragana: Da li se mi poznajemo?! Ceca: Pa ne znam, ti odluči!

(Telegraf.rs/Puls)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA