≫ 

Srpski odbojkaš Aleksandar Okolić se oglasio nakon priče da je u šemi sa Kijom Kockar!

- Koliko mi je poznato, niko iz mog užeg kruga prijatelja i porodice dotičnu osobu ne poznaje - poručio je Okolić

  • 23
Aleksandar Okolić, Foto: MN Press

U poslednjih nekoliko dana sve glasnije su postale priče da su Kristina Kockar i Aleksandar Okolić u tajnoj vezi, a nakon što je Kija za Telegraf rekla kako Aleksandra nikada nije ni srela, oglasio se i on.

Kako se čini vidno uznemiren zbog priča, istakao je da Kristinu ne poznaje, te da je čak niko ni iz njegovog okruženja ne zna.

Kratko rečeno, ja gospođu Kockar, koja se dovodi u vezu sa mnom, nisam nikad lično sreo niti upoznao. Takođe, koliko mi je poznato, niko iz mog užeg kruga prijatelja i porodice dotičnu osobu ne poznaje - počeo je Okolić.

- Iskreno verujem da sam okružen ljudima, mojim prijateljima i porodicom, kojima verujem i koji brinu o meni. Moji najbliži i odbojka su za mene na prvom mestu, a moji sportski uspesi govore dovoljno o meni. Ovim putem želim jos samo reći da žalim što su moji najbliži bili izloženi neprijatnostima. Unapred se zahvaljujem svima na podršci i razumevanju - poručio je reprezentativac i trenutni igrač grčkog PAOK-a.

Podsetimo, Kristina je za Telegraf ovim povodom rekla sledeće:

Kristina Kija Kockar, Foto: Nikola Tomić

- Ja njega ne poznajem. Nikada se upoznali nismo, nismo bili ni u istom društvu da bi nas povezali. Neki fan pejdž koji je upisan slično kao i ja ostavio je srce na jednoj njegovoj fotografiji i tako je to krenulo. Nemam ništa sa njim, jer on nije moj tip muškarca. A više puta sam isticala koji sportista je moj tip.

VIDEO: Kija najsurovije: Luna bi sad pre izabrala moj uspeh, nego Slobodana!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • joca

    19. decembar 2018 | 20:48

    Kao fan pejdz je stavio srce na njegovu fotografiju. Ahahaha. Sama to uradila, pa kada je ovaj oduvao kao nema pojma ko je on i nije njen tip. Ahaahaha. Neće je niko.

  • Komsinica

    19. decembar 2018 | 17:25

    Ona bese juri Bogdana Bogdanovica?😂😂😂

  • Miki

    19. decembar 2018 | 18:27

    Ne mogu pa nije moj tip. Nije nego. Nece maca misa. Lazov jednom stalno lazov Kija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA