Poginula Bregovićeva saradnica koja se utopila u Dunavu mesec dana pre tragedije objavila fotografiju koja sada izaziva jezu! (FOTO)

Pevačica je objavila fotografiju na kojoj sedi na zidiću i gleda u Dunav, reku u kojoj je pronađeno njeno beživotno telo

  • 0

Anka Pop u ponedeljak 17. decembra pronađena je mrtva u Dunavu, nakon što je automobilom sletela u reku.

Sve do momenta kada je vest o tragediji objavljena, Ankina poslednja fotografija na Instagramu nije bila strašna, već lepa, ali je od tog trenutka postala slika od koje prolazi jeza.

Naime, kanadsko-rumunska pevačica objavila je fotografiju na kojoj sedi na zidiću i gleda u Dunav, reku u kojoj je pronađeno njeno beživotno telo.

- Dunav - kratko je napisala.

Evo i fotografije:

Anka Pop 15. novembra objavila je ovu fotografiju, Foto: Instagram/ancapopmusic

Podsetimo, policija je u utorak najavila istragu, ali još uvek nema novosti.

Anka je rođena 22. oktobra 1984. godine, a 1987. iz komunističke Rumunije sa svojom porodicom prešla je Dunav u tadašnju Jugoslaviju gde je bila izbeglica. Nekoliko meseci kasnije, emigrirali su u Kanadu.

Anka se posle sloma komunizma 1993. godine vratila se u Rumuniju, a 2018. javnost je iznenadila objavom da je u istopolnoj vezi.

Anka Pop, Foto: Instagram/ancapopmusic

Podsetimo, Anka je u julu 2017. objavila veliki hit sa Goranom Bregovićem, obradu čuvenog "Đurđevdana" pod nazivom "Ederlezi". Bregovića je upoznala 2008. godine, kada je sarađivao sa pevačicom na njenom singlu "Ljubomorno čudovište", gde se pojavio i u spotu.

Foto: Instagram/ancapopmusic

Zajedno su održali i nekoliko koncerata, za njega je pričala da je zgodan i harizmatičan, a često je govorila da voli ljude iz Srbije.

Slikala se za magazin "Plejboj" i planirala je da održi koncerte u Srbiji.

U nastavku pogledajte spot za pesmu "Erdelezi" koju je snimila sa Bregovićem:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA